NEMA ZIME

CONQUECO GRIJANA JAKNA Pruža toplinu tijekom hladnih dana

Autor Dijana Kaćanski

Pripadnicama ljepšeg spola ruke i noge su često hladne, ali to nije razlog da za hladnijih dana ne izlaze van

Izvor: alstair / Alamy / Alamy / Profimedia

Nije neka novost kako dame imaju nešto hladnije ruke i noge od ostatka tijela kao i da im je uvijek hladno ako budno paze na težinu pa im se preporučuje veći unos ugljikohidrata, masti i proteina.

Uzrok hladnoće mogu biti i problemi s cirkulacijom, manjak željeza u krvi, problemi sa štitnjačom kao i nedostatak sna.

Izvor: amazon

Boriti se protiv hladnoće moguće je na više načina, razni vitamini i dodaci prehrani mogu poboljšati stanje, ali ako želite da vam s izlaskom na hladnoću uvijek bude toplo i ugodno pametno bi bilo nabaviti Conqueco grijanu jaknu s baterijom.

Toplinu tijelu pružaju 3 grijaća elementa od ugljičnih vlakana koji se nalaze na desnoj i lijevoj strani u području prsa i jedan na sredini leđa, putem USB priključka za punjenje pametnih telefona brzo se zagrijavaju i mogu grijati do 8 sati.

Izvor: amazon

Ukoliko želite možete mijenjati 3 nivoa temperature jednostavnim pritiskom na gumb i provesti puno vremena na svježem zraku uživajući u toplini grijane jakne.

Vanjski dio jakne izrađen je od vodonepropusne mekane tkanine otporne na vjetrovito vrijeme, a uz to ju je uz prethodno vađenje baterije moguće ručno ili strojno oprati.

Grijana jakna crne boje sigurna je, udobna i funkcionalna pa nema razloga da u predstojeće hladne dane ne izađete i uživate, a uz to se osjećate toplo, zdravo i lijepo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI