BAŠ SU SLATKI

ZOO CABLE WRAPS: Pametno organizirajte sve kabele u jednoj sekundi

Autor Krunoslav Ćosić

11 kopnenih i morskih životinja postat će vaš najslađi organizator kabela

Izvor: Kickstarter

Mnogi ih skrivaju, ali ne mogu se svi sakriti. Kabeli na radnim stolovima su mnogima noćna mora jer smetaju i zapinju dok obavljamo svakodnevne obaveze. Neki ih uvezuju vezicama, ali to ne izgleda baš puno ljepše jer su kabeli i dalje tu. Postoji rješenje uz koje će sve biti simpatičnije.

Vezice koje u obliku raznih životinja povezuju kabele i tako organiziraju vaš stol i ono što se nalazi ispod stola, pored televizora, glazbene linije, gaming konfiguracije i bilo kakvih drugih kabela su izrađene od premium silikona.

Neodimij ima trajna i ultra-visoka magnetska svojstva za snažnu privlačnost osiguravajući da će vaši kabeli biti čvrsto i uredno omotani. Zoo Cable Wraps su super elastični, ali izdržljivi, s lijepom i mat površinom koja ne samo da je ugodna već i štiti površinu vaših kabela i žica.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Možete birati između slona, žirafe, krokodila, svinje, ježa, zeca, morskog psa i drugih životinja u raznim bojama koje će u samo dva koraka napraviti odličnu organizaciju. Zoo Cable Wraps se još uvijek razvijaju kao proizvod i ponuđeni su na Kickstarteru te traže prve kupce kojima će biti isporučeni već u siječnju 2023. godine.

Vezica za remen izrađena je od izdržljivog i elastičnog silikona, što vam nudi razne načine organiziranja vaših punjača, u paketu, zamotanih ili namotanih kako želite. Opcije boja bit će potvrđene anketom nakon kampanje.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Za M i L veličinu su 4 opcije boja: oblak bijela, kameno siva, kameno crna i bobičasto crvena. Za mini veličinu je 6 opcija boja: oblak bijela, kamen siva, maslinasto zelena, ružičasta i toskansko žuta. S početnih 12 centimetara se razvlače na 20 pa ćete s njima vjerojatno željeti uvezati i svoje žičane slušalice, dok ih ne koristite. Ili kabel za punjenje pametnog telefona, kad krenete na putovanje.

S obzirom da imaju magnetska svojstva poslužit će i kao magneti na hladnjaku dok pridržavaju razne poruke koje se ostavljaju drugim ukućanima. Ili ćete s njima ukrasiti površinu hladnjaka. S obzirom da dolazi božićno vrijeme dobro će doći i za uvezivanje vrećica u kojima su ostali nepojedeni kolačići.

Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI