MASAŽA

PODIGNITE KONTURE LICA I LINIJU VRATA Pomoću V masažera

Autor Dijana Kaćanski

Promjena godišnjeg doba donosi nove odluke o unaprijeđenju ljepote lica, možemo vam pomoći

Izvor: Marin Conic / Panthermedia / Profimedia

Ljepota naravno dolazi iznutra pa svaka lijepa dama koja zrači ima svoje tajne o vođenju zdravog života dok vanjskom izgledu posvećuje posebnu pažnju.

Osnove lijepog lica već je svaka pripadnica ljepšeg spola usvojila, od redovitog i pravilnog čišćenja lica od dekorativne kozmetike i svih nakupina, preko dobre hidratacije kroz odgovarajuću preparativnu kozmetiku pa sve do savjeta o važnosti ispijanja dovoljno tekućine tijekom dana i na kraju važnosti kvalitetnog spavanja i izbjegavanja stresa.

Izvor: Aliexpress

Uvijek može bolje pa su danas jako bitni i dodatni tretmani koje činimo kako bi lice ponovno zasjalo, izgledalo zdravo i bilo još ljepše.

Ukoliko možete i želite odlaziti na dodatne tretmane kod kozmetičara to je u redu, mada bi pametnije, jednostavnije i cjenovno učinkovitije bilo nabaviti dobar masažer za podizanje lica s cijenom oko 60 američkih dolara.

Na taj način možete svakodnevno poraditi na svom licu, stimulacijom kroz mikro struju učiniti kožu napetijom te isto tako unaprijediti podizanje lica i stvaranje V oblika.

Izvor: Aliexpress

Ovim uređajem se osim na elastičnost kože i preoblikovanje lica elektrostimulacijom mišića djeluje i na efektu ljepote lica te ljepšim konturama vrata.

Masažer V oblika jednostavan je za korištenje, nakon uključivanja treba ga prisloniti uz lice i pokretima gore-dolje kao i pomicanjem s prednjeg dijela prema stražnjem dijelu lica tretirati svaki dan.

Pomoću elektrostimulacije i radiofrekvencije postiže se lifting koji donosi manje bora i veću elastičnost kože.

Uz masažer, ovaj komplet sadrži i USB punjač kao i priručnik, a uz pozitivne rezultate na koži lica i vrata, uređaj možete koristiti i za masiranje ruku, nogu i prstiju.

Sigurni materijali od kojih je napravljen kao i njegove dimenzije doprinijet će zadovoljstvu korisnica koje će uživati u još ljepšem odrazu u ogledalu.