OČI

REVITALIZIRANE I LIJEPE Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

Vrijeme ljetnih godišnjih odmora je prošlo a s njim i odmor očiju od napora izazvanih svakodnevnim obavezama

Izvor: Ruslan Nassyrov / Alamy / Alamy / Profimedia

Na zdravlje i ljepotu očiju tijekom gotovo cijele godine utječu brojni čimbenici, među njima najčešći su višesatni rad za kompjutorom, gledanje u razne elektroničke ekrane, noćni rad ili učenje te neminovni utjecaj godina na lice i oči.

Umorne oči navikle smo tretirati dobrim kozmetičkim kremama, pokušavamo se više odmarati, ali ukoliko natečenost očiju i izraženi podočnjaci nisu zdravstveni problem, potrebno je uložiti malo više vremena i na pametan način pomoći očima da zablistaju.

Izvor: Aliexpress

Možete to učiniti u kozmetičkom salonu, a naš prijedlog je da pokušate same masirati oči uređajem protiv podočnjaka s cijenom oko 66 američkih dolara.

Radiofrekvencijski uređaj za ljepotu očiju bori se protiv podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, otklanja znakove umora, a visokofrekventna masaža učinit će čuda i u njezi usana.

Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Radiofrekvencija i visoko frekventna vibracija uz svjetlosnu terapiju i upotrebu proizvoda za njegu kože djeluju snažno na dermis pa to čini kožu punom, elastičnom i blistavom.

Svjetlosnom terapijom i crvenim svjetlom potiče se cirkulacija krvi, njega kože oko očiju i pozitivno djelovanje na znakove starenja, dok plavo svjetlo umiruje kožu, revitalizira ju pa se na taj način otklanjaju znakovi umora, a koža postaje čvršća i elastičnija.

Masažer za oči ima bateriju koja se puni oko 3 sata, a s tretmanom od preporučenih 4 minute dnevno, punjenje može potrajati oko mjesec dana.

Držite podočnjake i ostale znakove umora očiju pod kontrolom, uređaj veličine 14,2 x 4 cm praktičan je i može se ponijeti u svakoj ženskoj torbici pa je i to razlog više da vaše oči zablistaju.