PAMETNA KUPNJA

ODUVIJEK SU IMALI STILA: Pogledajte ovu B&O torbicu

Autor Krunoslav Ćosić

Luksuzna torba Balenciaga istovremeno je i Bang & Olufsen zvučnik

Izvor: Bang & Olufsen

Jednim udarcem riješit ćete dvije stvari, kao u poznatoj poslovici. Ako trebate i luksuznu torbicu i prijenosni zvučnik pametno ćete kupiti jedan proizvod. Možda pri tome nećete previše uštedjeti, kad pročitate cijenu, ali ništa manje niti ne očekujemo od Bang & Olufsena.

Vrhunska modna tvrtka Balenciaga udružila je snage s lifestyle hi-fi tvrtkom Bang & Olufsen kako bi stvorila torbicu koja je ujedno i Bluetooth zvučnik. Torbica za zvučnik je izrađena tako da nalikuje skulpturalnom obliku Balenciaginih torbica i potpuno je funkcionalna torba i prijenosni zvučnik.

Izvor: Bang & Olufsen

Glasnogovornik obiju tvrtki rekao je: "To je pravi hibrid koji pomiče percepcijske granice dizajna i kombinira svijet mode i tehnologije na nove načine."

Svaki komad u ovoj ograničenoj seriji samljeven je od bloka čvrstog aluminija, prije nego što je biserno pjeskaren, anodiziran i ručno poliran u tvornici Bang & Olufsen u Danskoj, tijekom razdoblja od nekoliko dana kako bi se dobila savršena satenska završna obrada.

Izvor: Bang & Olufsen

Izvor: Bang & Olufsen

Torba ima stil prijenosnog zvučnika, uz opis kao "savršen uzorak rupa za zvučnike koje su precizno postavljene kako bi se osigurala najbolja kvaliteta zvuka bez kompromisa u pogledu elegantne estetike."

Za sam zvučnik se kaže da nudi do 18 sati trajanja baterije i multipoint povezanost. Na stražnjoj strani torbe za zvučnik otvaraju se vrata i otkriva pozamašan pretinac omotan u Balenciaginu talijansku janjeću kožu, ručno izrađenu.

Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag
Izvor: Youtube