LJEPOTA LICA

LASERSKA PLAZMA OLOVKA Uklanja nepravilnosti na licu

Autor Dijana Kaćanski

Početkom jeseni suočavamo se s posljedicama vezanim uz prekomjerno izlaganje lica suncu, imamo rješenje

Izvor: Aliexpress

Puno vremena provedenih na moru kada su sunčeve zrake najjače neminovno vodi do pojave raznih problema na koži lica i tijela.

Našu pažnju najviše pogađaju negativne promjene na licu budući je ono najizloženije pogledima tijekom cijele godine.

Na licu se tako mogu vidjeti promjene u vidu manjih ili većih madeža različitih oblika kao i hiperpigmentacija, odnosno mrlje na koži smeđe boje raznih nijansi, a ponekad se na licu nalaze i bradavice.

Izvor: Aliexpress

Naravno da svaka pripadnica ljepšeg spola koja drži do svog izgleda ali i zdravlja razmišlja o tretmanu koji bi ju na jednostavan i pametan način oslobodio neuglednih pojava na licu.

Ovakvi tretmani rade se u kozmetičkim salonima, ali ako želite to učiniti u svom domu i uz to ste precizne, razmislite o nabavci laserske plazma olovke s cijenom oko 30 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj koji se sastoji od laserske olovke i 10 tankih i 3 grubljih igli siguran je i efikasan, a 8 razina djelovanja koriste se za različite tretmane.

Laserska olovka djeluje na tamne mrlje, bradavice i madeže, a možete ju upotrijebiti i ukoliko želite ukloniti neželjenu tetovažu.

Iako jednostavna, prije upotrebe potrebno je vježbati kako bi rezultati bili očekivani, uređaj se ne smije prati u vodi i koristiti tijekom punjenja baterije.

Sve upute se nalaze u korisničkom priručniku, a postupak je sljedeći – prvo se na olovku utakne odgovarajuća igla, zatim se uključi i odredi odgovarajući stupanj rada, nakon toga pritisne gumb za početak, slijedi tretiranje određene nesavršenosti i nakon toga uređaj treba isključiti.

Cijeli period ozdravljenja lica traje ukupno od jednog do tri mjeseca, ali se isplati riješiti se madeža, bradavica i hiperpigmentacijskih mrlja te uživati u ljepoti svog lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI