LIMITED EDITION

Ako vam je pametnih satova na vrh glave...

Autor Krunoslav Ćosić

Pametni satovi su in, ali niti oni manje pametni se baš ne predaju

Izvor: Profimedia

Francuski luksuzni modni brend Chanel lansira pet satova iz kolekcije "Wanted", a satovi će biti dostupni u ograničenoj seriji. Satove J12 Wanted (38 mm), J12 Wanted (33 mm), Première Wanted, Boy-Friend Wanted i Code Coco Wanted nose modeli Soo Joo Park i Lola Nicon.

Ako tražite nešto pametno na ovim satovima nećete to pronaći, ali se nudi ekskluzivnost u limitiranom izdanju. Na drugu ruku možete staviti bilo koji pametni sat i bit ćete cool u toj kombinaciji.

Chanel J12 Wanted de Chanel 38 MM

Novo tumačenje J12 Calibre 12.1 je sat od crne keramike, s lakiranim brojčanikom i okvirom od mat čelika i poliranog safirnog stakla. Sat ima logo CHANEL ispisan bijelim slovima. Ovo je ekskluzivan, limitirani sat koji ide u vodu do 200 metara dubine.

J12 Wanted de Chanel 33 MM

Još jedan limitirani primjerak dolazi s bijelim lakiranim brojčanikom i okvirom od čelika te poliranog safira. Reinterpretacija modela J12 33 MM ukrašena je logotipom CHANEL ispisanog metalnim slovima. Remen je bijela visokootporna keramička narukvica i čelična trostruko sklopiva kopča.

Premiere Wanted de Chanel

Sat PREMIÈRE reinterpretiran je slovima CHANEL u čeliku i crnom laku pričvršćenim poput privjesaka na remen od čelika i crne kože. Koriste se čelik i crna koža uz crno lakirani brojčanik. Narukvica je od čeličnog lančića isprepletena crnim kožnim remenom i privjescima s natpisom CHANEL.

Boy-Friend Wanted de Chanel

Reinterpretacija BOY·FRIEND sata s brojčanikom ukrašenim motivom srebrnih piksela. Ovaj srednje velik sat od čelika je finiširan kožnim remenom s efektom satena s utisnutim slovima logotipa kuće.

Code Coco Wanted de Chanel

Nova interpretacija sata CODE COCO naglašava šest slova loga CHANEL na reljefu od crne kože. Materijali izrade sata su čelik, dijamant i teleća koža. Crno lakirani brojčanici sadrže i jedan set s princess brušenim dijamantom (~0,10 karata). Crni reljef od teleće kože sa srebrnim obrubom i crnom podstavom od teleće kože primjećuje se na remenu, uz paladijem obrađena slova CHANEL.