VIŠESTRUKA KORIST

OVO VAM TREBA U TOALETU: Držač papira, ali i pametnog telefona

Autor Igor Martić

U kupaonicu i toalet mnogi sa sobom nose satove, telefone i razne druge stvari

Izvor: Aliexpress

Možda ne čitate Smartlife.hr u toaletu, ali za svaki slučaj nosite sa sobom pametni telefon kako biste se mogli javiti na poziv. Ili odložiti pametni sat kako ga ne biste oštetili ili namočili dok se nalazite u kupaonici.

Držač toaletnog papira i raznih drugih predmeta vodootporna je zidna polica odnosno mali ormarić u koji se može smjestiti puno toga pa i šminka, razne kreme i kozmetički predmeti. Ali, najbitnije je smjestiti na sigurno mjesto svoj telefon. Možete ga i koristiti te zatim odložiti na policu.

Izvor: Aliexpress

Sadržaj unutar ormarića u nordijskom stilu je zaštićen od vode tako da stvarima kao što je toaletni papir neće biti ništa. Jednostavna je i montaža jer nema potrebe za bušenjem rupa – potrebno je na zid ili pločice zalijepiti držač te sve ostaviti 48 sati dok se ne osuši nakon čega se ormarić samo pričvrsti. Ormarić dimenzija 25 x 23 x 12,2 centimetara omogućuje smještaj predmeta ukupne mase do 10 kilograma.

Na vrhu se nalazi polica s protukliznom površinom na koju se mogu smjestiti predmeti poput telefona i tableta, sata, narukvice, lančića i raznih predmeta koje želite skinuti sa sebe prije kupanja odnosno obavljanja fizioloških potreba. Prostor za pametni telefon i tablet dodatno je razdvojen kako bi telefon ili tablet mogao stajati i uspravno pa u kadi možete gledati film.

Izvor: Aliexpress

Unutar prostora s dvostrukim vratima i prozirnim prostorom kroz koji možete vidjeti preostali broj listića uskog ili širokog papira (za brisanje ruku) mogu se smjestiti i razne maramice kako bi sve bilo pri ruci. Omogućena je i organizacija prostora na način kako vam odgovara podešavanjem vertikalnih podjela.

Na prednju površinu ormarića možete zalijepiti foliju koja podsjeća na pametni telefon, a mjesto na kojem se vratašca otvaraju i zatvaraju uz pomoć magneta može biti na poziciji neke od ikona pametnog telefona. Izgledat će kao da ste pritisnuli ekran uređaja, a vratašca se zatim otvore. Zgodan trik za goste.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI