VJEŽBE ZA LICE

FEIPUSHI UREĐAJ S MIKROSTRUJOM Za manje bora i ljepše lice

Autor Dijana Kaćanski

Nakon ljeta odlučile ste se za liniju i počele vježbati, ali ne razmišljate na vježbe mišića lica, imamo ideju

Izvor: Kamil Majdanski / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljetu je došao kraj, dani postaju sve kraći, a iz tmurnih oblaka uskoro će početi padati kišne kapi koje nagovještavaju prohladnu jesen. S hladnoćom sve manje vremena provodimo na svježem zraku, a to dovodi do smanjene aktivnosti svih mišića.

Iako ste već krenule s treninzima nekoliko puta tjedno u vama omiljenom klubu, jeste li razmišljale o vježbama za mišiće na licu?

Kako bi i mišići vašeg lica bili aktivni probajte sa tretmanima mikrostrujom koja koristi niskonaponski elektricitet za poticanje mišića lica i na taj način obavite „trening”.

Izvor: amazon

Mikrostruja se koristi kao neinvazivni lifting lica, budući na mišiće lica djeluje električnom strujom niskog stupnja. Tada se mišići lica skupljaju i treniraju s konačnim ciljem – podizanje i oblikovanje lica.

Lice nakon redovitih tretmana postaje redefinirano s istaknutim jagodičnim kostima, konture lica su zategnutije, a poticanje stvaranja kolagena dovodi do brisanja ili znatno smanjenih linija bora.

Ukoliko vam se čini pametnim da svom licu podarite trening u svom domu i pri tome izgledate zdravije i ljepše, razmislite o nabavci Feipushi uređaja s mikrostrujom i cijenom oko 65 eura.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj proizvodi nisku razinu pulsirajuće električne mikrostruje koja je sigurna i djelotvorna za dame koje su se odlučile na poticanje i ponovno jačanje mišića lica koji su izgubili svoju mladu formu te tako djeluje na podizanje, zatezanje, učvršćivanje i V oblikovanje lica.

Redovitom upotrebom uređaja povećava se cirkulacija te proizvodnja kolagena i elastina pa koža poprima ljepši izgled na staničnoj razini. Uz već navedene prednosti treningom lica evidentira se i podizanje opuštenih kapaka i čeljusti dok se smanjuje natečenost lica.

Feipushi uređaj radi sa 5 razina intenziteta, a kako se učinci kumuliraju preporuka je prva dva mjeseca koristiti ga 5 do 7 dana u tjednu, dok je nakon toga za održavanje tonusa najbolje upotrebljavati ga 2 do 3 puta tjedno.

Zbog efikasnosti i sigurnosti uređaj se mora upotrebljavati s aloe verom ili provodljivim gelom, a njegova praktična veličina omogućit će vam nošenje u torbi bilo gdje, čak i na put.