KOSA

LIJEPA I NJEGOVANA KOSA Pomoću sušila s tehnologijom iona

Autor Dijana Kaćanski

Mnogima svakodnevno sušenje nakon pranja kose dodatno isušuje vlasi i čini ih lomljivima, imamo rješenje

Izvor: amazon

S promjenom godišnjeg doba mnoge pripadnice ljepšeg spola donose neke promjene, dosta njih odnosi se na njegu kose.

Nakon što svaka dama izbrusi svoj stil u oblačenju, pronađe preparativnu i dekorativnu kozmetiku koja joj najviše odgovara i odabere frizuru koja zaokružuje cjelokupan stil, treba povesti brigu i o svakodnevnoj njezi kose.

Izvor: amazon

Održavanje frizure lijepom podrazumijeva redovito šišanje i ulaganje u njegujuće proizvode za kosu, a nisu manje bitna ni pomagala kojima dobivamo željenu frizuru.

Pomagala za kosu ne kupuju se često pa pametnim odabirom možemo izabrati kvalitetno sušilo za kosu s ionima s cijenom oko 40 eura koje osim samog sušenja ima i funkciju očuvanja i njege kose.

Izvor: amazon

Odlučite li se za najnoviju tehnologiju sušila s ionima na nježni način pružit ćete svojoj kosi zaštitu od oštećenja i dobiti vrhunski sjaj budući ovakvo sušilo svake minute ispušta više od 30 milijuna negativnih iona.

Zahvaljujući ionima u kosu ulazi optimalna količina vlage, ne dolazi do statičkog elektriciteta, a kosa postaje njegovana s dubokim sjajem.

Ova tehnologija omogućava da se kosa nježno i brzo osuši pa dok je za sušenje kratke kose dovoljno do 3 minute, srednje duga kosa bit će suha za otprilike 3 do 5 minuta, a sušenje duge kose trajat će do 10 minuta.

Ukoliko želite njegu kose podići na novi nivo te poboljšati njezinu kvalitetu razmislite o ovom sušilu i uživajte u ljepoti svoje njegovane kose.