MALI Santiago Bernabéu

LEGO KOCKICE Za ljubitelje Luke Modrića i Real Modrića

Autor Krunoslav Ćosić

Nakon Barcelone, i Real Madrid dobio svoje Lego izdanje

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Veliki Camp Nou, najveći europski stadion kapaciteta 99.354 mjesta, već je dobio svoju Lego verziju, a sastoji se od 5509 kockica. Kultni stadion Santiago Bernabéu ipak se u Lego kompletu sastoji od većeg broja kockica nego Barcelonin tako da ćete imati više zabave u sastavljanju. I više posla.

Mini Santiago Bernabéu komplet vjerno je repliciran kroz 5876 dijelova, a izdavanje seta poklapa se sa 120. godišnjicom kluba.

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Ovaj interaktivni i impresivan set sadrži mnoge specijalizirane detalje koji ga čine točnom replikom stadiona i izbliza i iz daljine. Krov koji se podiže i mogućnost otvaranja modela "cijepanjem" na pola potiče korisnike da se pozabave brojnim detaljima kompleta - od terena s poznatim uzorkom trave, kultna četiri tornja, golova, tunela, zemunica, semafora, a mogu se vidjeti i transparenti, naljepnice, stepenice, brendiranje kultnog Real Madrida i još mnogo toga.

Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Milan Madge, dizajner u Lego Grupi, komentirao je: “Real Madrid je jedan od najistaknutijih nogometnih klubova u povijesti — zbog čega je ponovno stvaranje stadiona Santiago Bernabéu u obliku Lego kocki bilo tako nevjerojatno iskustvo. Autentičnost i osjećaj za veličinu ključni su čimbenici ove rekreacije kako bi graditelji uistinu mogli osjetiti atmosferu ovog blistavog i golemog stadiona. Ovaj set omogućuje graditeljima da u nadolazećim godinama prenesu toliko voljenu bazu Real Madrida u svoj dom.”

Komplet Lego Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium kreće u prodaju u Lego trgovinama, na webu i u trgovinama Real Madrida od 1. ožujka 2022. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 349,99 eura.

Set je namijenjen za osobe starije od 18 godina, visine je 14 centimetara, širine 44, a dubine 38 cm.