MANIKURA

UREDITE NOKTE Pomoću posebnog usisivača koji skuplja prašinu

Autor Dijana Kaćanski

Lijepi nokti kruna su lijepog izgleda svake dame dok je prašina neugodna posljedica, imamo rješenje

Izvor: amazon

Kasni ljetni dani idealni su za dodatnu njegu pa nakon što ste posvetile pažnju licu i cijelom tijelu, razmislite o ugodnijem postupku uređivanja noktiju.

Koliko ste puta bile potpuno zadovoljne svojim uređivanjem noktiju? Lijepi nokti puno govore o cjelokupnom dojmu pripadnice ljepšeg spola, ali neugodna prašina koja se pojavljuje nakon svakog uređivanja odvraća vas od obavljanja manikure kod kuće.

Izvor: amazon

Sada to više nije problem i pametnim ulaganjem u usisivač za nokte po cijeni oko 54 eura možete dugoročno biti zadovoljne i navedene radove obaviti u svom domu.

Uređaj ima veliku površinu i snagu usisavanja na dvije razine pa dok obavljate tretman snažno usisavanje će vas osloboditi dosadnog čišćenja fine prašine.

Izvor: amazon

Iako ima snažan motor usisivač je vrlo tih pa možete slušati omiljenu glazbu ili ako ga koristite profesionalno u salonu, možete opušteno razgovarati s klijenticom.

Jednostavni dizajn nježne ružičaste nijanse čine ovaj uređaj jednostavnim za čišćenje, a budući nema vrećice već filter jednostavno ga je izvući, očistiti i nakon nekog vremena zamijeniti.

Usisivač je lako prenijeti jer ne posjeduje kabel već ima ugrađenu litijsku bateriju koja se puni, a 3 sata punjenja omogućava 6 sati neprekidnog rada.

I dok razmišljate o novim jesenskim trendovima za vaše nokte više ne morate brinuti oko čišćenja prašine već samo uživati u lijepim noktima.