MODA I STIL

Budite kraljica mode uz jedinstvenu torbu sa LED zaslonom

Autor Dijana Kaćanski

Jesenski trendovi u modi nameću nekoliko praktičnih stilova, a uz inovativnost na cijeni je i futurizam

Izvor: amazon

Tjedan mode koji je nakon 18 dugih mjeseci opet prisutan u New Yorku oduševio je sve modne poklonice i ljude iz branše, a novi modeli za sezonu proljeće-ljeto 2022. inspirirat će mnoge pripadnice ljepšeg spola za nabavljanje novih modnih komada.

I dok razmatrate koji će modeli prevladavati u sezoni jesen-zima, proučavate što nabaviti i kako upotpuniti postojeću garderobu, u jedno budite sigurne – trebat će vam torba.

Izvor: amazon

Ne bilo kakva, već jedna univerzalna koja pristaje uz većinu odjevnih kombinacija i svojom funkcionalnošću opravdava postojanje u vašoj garderobi.

Torbe za novu sezonu imaju veliki raspon u veličini i oblicima kao i nijansama boja, ali ako ste mladi - barem u duši, vaše pametne želje će stremiti vizualno najprivlačnijoj verziji torbe – s LED ekranom kojim se upravlja putem mobitela.

Izvor: Google

Sportska Divoom torba s LED zaslonom s cijenom oko 90 eura na vanjskom dijelu prikazuje pikselne art slike i animacije na „monitoru” veličine 16 x 16 piksela što dodatno pojačava cool stil.

Pikselne grafike i animacije dostupne su putem besplatne aplikacije Divoom, a moguća je i interaktivna komunikacija s brojnim ljubiteljima ove umjetnosti kao i stvaranje vlastitog dizajna s mogućnošću dijeljenja.

Torba veličine 34 x 15 x 10 cm moderne antracit boje sa jednim velikim odjeljkom i dva odvojena džepa te podesivim remenom savršen je za nošenje preko prsa ili oko struka, a veličina spremnika dovoljna je za mobitel, novčanik, punjač, šminku, ključeve i još puno toga.

LED zaslon mora koristiti mobilno USB napajanje s 1A izlazom, a moguće je dodatno platiti za garanciju do dvije godine pa se ova zanimljiva vizualno privlačna torba čini idealnim dodatkom za ovu jesen.