ČIŠĆENJE I NJEGA

LIJEPA KOŽA LICA SVAKI DAN Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

Bez obzira na njegu preparativnom i dekorativnom kozmetikom, najbitniji korak je čišćenje, imamo prijedlog

Izvor: Aliexpress

Svakodnevno čišćenje lica ponekad je zamoran posao, ali to je neophodno ne samo kao korak prije nanošenja kreme i ostalih njegujućih esencija, već kao temelj zdrave, lijepe i blistave kože.

Koža osim tragova nanešenih dekorativnih proizvoda, tijekom dana bude onečišćena uslijed atmosferskih prilika i uvjetima u zatvorenim prostorima.

Izvor: Aliexpress

Čišćenje lica, ali dubinsko, neophodno je provoditi i kako bi se iz pora kože odstranile nakupine i ostale nečistoće koje tvore akne, a dobro je uz to izmasirati kožu, poboljšati cirkulaciju i otkriti prekrasnu kožu.

Može se to učiniti i u salonima za ljepotu, ali puno pametnije je nabaviti električni silikonski aparat za njegu kože s cijenom oko 20 američkih dolara.

Duboko čista koža svih zona na licu pomoću ovog aparata postiže se visokofrekventnim vibracijama i uz 3 stupnja vibracije pogodne za različite predjele kože kao i dubinski čistu kožu.

Izvor: Aliexpress

Očistite svoje lice uz potpuno novo iskustvo korištenjem silikonskog čistača s tri zone čišćenja. Gornje područje čistača koristi se za čišćenje između nosa i kože lica kao i vađenje nečistoća iz takozvanih mrtvih kutova.

Osnovni ili mekani silikonski pipci očistit će cijelu kožu, veće površine, a pogodni su i za T zonu dok područje s grubljim silikonskim nastavcima uklanja mrtvu kožu, čisti akne i osjetljive pore.

Djelovanje visoko frekventnih vibracija djeluje nježno i ne može ozlijediti kožu, takav je i silikon koji dobro prijanja uz kožu, a ne ozlijeđuje ju. Aparatić je otporan na vodu pa ga je nakon svake upotrebe najbolje oprati.

Uređaj sadrži bateriju koja se s jednim punjenjem putem USB-a može koristiti 6 mjeseci pod pretpostavkom da lice čistite dva puta na dan po dvije minute.

Iskusite ovaj jedinstveni način čišćenja lica za čišću, ljepšu i blistaviju kožu koja sjaji.