MASAŽA LICA

NAKON LJETNIH UŽITAKA Vratite licu vitalnost i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Vrijeme cjelodnevnog izlaganja suncu pomalo prolazi, kožu treba obnoviti i pomladiti, imamo rješenje za vas

Izvor: Aliexpress

S godinama, ali i kao posljedica ljetnog izlaganja sunčevim zrakama, lice pomalo gubi svoj jasni oblik slova V. Poznati su brojni tretmani, od kirurških do neinvazivnih, koji se bore protiv opuštanja kože, gubitka elastičnosti i spuštanja obraza.

Pametni izbor za sve pripadnice ljepšeg spola koje su ujedno i pobornice nekirurških metoda borbe protiv starenja kože odnosi se na masažu, ali potrebno je biti dosljedan pa je najbolja pomoć u tom smjeru nabaviti aparat koji radi samostalno.

Izvor: Aliexpress

Preporuka svakoj dami koja i nakon ljeta želi imati lijepo i njegovano lice te učiniti obraze mršavijim da nabavi električni masažer za podizanje lica po cijeni od oko 170 američkih dolara.

Ovaj masažer zanimljivog izgleda radi na principu mikro struje i tako dopirući do dubljih slojeva mišića stimulira njihovu vitalnost i aktivira pokretanje stanica kože. Time se potiče proizvodnja kolagena i ponovno izgrađuje elastičnost.

Uz takvu aktivnost koža jača dok bore postaju mekše i nevidljivije, a vidljivo je i smanjenje nakupina u obrazima i ispod oka kao i polako nestajanje podbratka.

Izvor: Aliexpress

I jako bitno u ovom razdoblju nakon ljeta, ovaj tip masaže djeluje na poboljšanje kvalitete kože nakon izlaganja suncu, a njegovom primjenom smanjuju se i pigmentacijske mrlje.

Preporuka je koristiti električni masažer 10 minuta dnevno budući je nakon toga mišićima lica potrebno opuštanje, a nakon tjedan dana može se koristiti i dulje.

Masažer futurističkog dizajna uz pet načina rada i 12 nivoa intenziteta rješava čitav niz problema lica. Nivo 1 do 3 koristi se na početku, nakon 3 do 5 tjedana mogu se primijeniti intenzitet 4 ili 5.

Nakon 3 mjeseca preporučuje se osobama za sužavanje obraza na donjoj vilici upotreba nivoa 6 do 8 dok je intenzitet jačine od 9 do 11 namijenjen osobama koje već više od pola godine koriste ovaj uređaj i žele dodatno učvrstiti i oblikovati lice.

Inteligentni rad masažera očituje se i mogućnošću glasovnih naredbi dok je upravljanje daljinsko i bežično. Rukovanje je jednostavno, sve je pregledno označeno na velikom ekranu.

S obzirom na sve pozitivne strane ovakvog tretmana sad je pravo vrijeme za početak kompletne i dubinske njege lica i poboljšanje vitalnosti, zdravog sjaja i lijepe kože lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI