VITALNOST KOŽE

RADIOFREKVENCIJA Potaknite regeneraciju kolagenskih vlakana

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko vaša koža više nije čvrsta i zategnuta, a ne želite kirurški zahvat, pokušajte s ovom metodom

Izvor: amazon

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje ne žele kirurški zahvat u svrhu pomlađivanja lica, idealan bi zbog svoje učinkovitosti bio tretman radiofrekvencijom.

Radiofrekvencija se već 70-tak godina primjenjuje u oralnoj, oftalmičkoj, plastičnoj i ginekološkoj medicini. Njezina primjena u praksi kozmetologije i dermatologije postaje sve popularnija upravo zbog brzog i bezbolnog pomlađivanja kože.

Izvor: amazon

Pružajući vidljive rezultate glatke, elastične i mlađe kože već od prvog tretmana kao i mogućnost primjene na svakom tipu kože, radiofrekvencija postaje sve popularnija.

Pomoću uređaja s kojim se površina kože zagrijava na oko 40°C, tretman radiofrekvencijom djeluje tako da se naš mozak zavarava i navodi na pomisao da je došlo do ozljede pa je organizam potaknut na samoiscjeljenje.

Na taj se način povećava proizvodnja kolagena i zatežu elastična vlakna u koži pa ona postaje zategnuta, čvršća i podignuta. Opisana toplina potiče i smanjenje masnih stanica kao i sužavanje pora.

Izvor: amazon

Ukoliko želite brzo i bezbolno pomlađivanje kože lica nabavite radiofrekvencijski uređaj DJM 4.0 s cijenom od oko 317 eura s time da bi se proizvod trebao isporučiti preko Slovenije. Ovaj uređaj je dizajniran i proizveden u Njemačkoj temeljem razvoja i analize više milijuna podataka o koži.

Dugotrajnim korištenjem DJM 4.0 radiofrekvencijskog crvenog svjetla može se povećati cirkulacija krvi u potkožnom tkivu, povećati opskrba kisikom i potaknuti rekonstrukcija i regeneracija kolagenskih vlakana te se na taj način poboljšava vitalnost kože.

Ovom tehnologijom djelovanja na stanične membrane hranjive tvari i vlaga dopremaju se izravno u stanice, a kako im se popravlja metabolizam, koža postaje svjetlija i punija kao rezultat hidratacije.

Jedinstveni dizajn sonde sa spektrom djelovanja od 15 stupnjeva savršeno se prilagođava licu, tretman je jednostavan i može se koristiti i bez gledanja u ogledalo. Uređaj ima kvalitetnu litijsku bateriju i bežični punjač.

Za lijepu, glatku i mekanu kožu koristite radiofrekvencijski uređaj svaki dan po 10-ak minuta i na taj način smanjite upale, akne, suzite pore i poboljšajte tonus kože, a to će rezultirati čvrstom i zategnutom kožom i pomlađenim izgledom.