UZ NEKOLIKO KLIKOVA

REDECOR: Igra uz koju ćete redizajnirati svoj dom

Autor Davor Dakić

Oslobodite svoju kreativnost u mnoštvu soba i raznih izazova

Izvor: Apple App Store

Uz Android i Apple iOS video igru Redecor - Home Design Game moći ćete se zabaviti, ali i nešto korisno napraviti za sebe i svoj dom ili neki drugi prostor. Aplikacija omogućuje igranje sa stilovima uređenja doma, a moći ćete izraziti svoju kreativnost i poboljšati svoje dizajnerske vještine.

Sigurno ćete, dok se igrate, dobiti inspiraciju iz živahne kreativne zajednice i primijeniti svoje nove ideje u svom stvarnom životu. Ako volite uređenje doma svidjet će vam se aplikacija Redecor.

Odaberite između više od tisuću visokokvalitetnih izbora. Prilagodite dekoracije i izrazite svoj stil, od najklasičnijeg do najmodernijeg. Redecor nudi jedinstvene mogućnosti 3D dizajna koje vam omogućuju da u potpunosti pokažete svoj stil.

Izvor: Apple App Store

Redecor je istovremeno i savršena igra za one koji traže opuštajuću, kreativnu i privlačnu igru dizajna doma. Dizajnirajte, stilizirajte i ukrasite svoj dom iz snova i oslobodite svoju kreativnost. Uronite u svijet uređenja doma i krenite na uzbudljivo putovanje istraživanja dizajna kuće.

Značajke koje prate igru su svakodnevni dizajnerski izazovi koji omogućuju stiliziranje foto-realističnih prostora različitim stilovima dizajna. Izrazite se nevjerojatnom raznolikošću vrhunskog dizajna, opustite se i naučite o različitim stilovima uređenja interijera te sudjelujte u glasovanju za dizajn i postanite sastavni dio inspirativne zajednice entuzijasta dizajna.

Oslobodite svoju kreativnost u mnoštvu soba. Od dizajna ugodnih životnih prostora do dizajna luksuznih spavaćih soba, šik dizajna kuhinja do elegantnog dizajna blagovaonica, pa čak i dizajna vanjskih utočišta, Redecor nudi beskrajne mogućnosti za dizajn raznih prostora. Prepustite se velikom izboru vrhunskih opcija za stiliziranje, dekoriranje i transformaciju svake sobe u personalizirano utočište.

Redecor vam omogućuje da pretvorite svoj prostor u dom koji doista odgovara vašoj viziji. Ne zahtijeva plaćanje za preuzimanje i igranje, ali vam omogućuje kupnju virtualnih predmeta stvarnim novcem unutar igre. Kupnje unutar aplikacije možete onemogućiti u postavkama svog uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI