BOLJE ISKUSTVO

AŽURIRANJE ZA GALAXY WATCH: Bit će dostupne nove kontrole pametnog doma

Autor Krunoslav Ćosić

Sve je više mogućnosti kontrole pametnog doma moguće s našeg zapešća

Izvor: Samsung

Korisnici Samsungovih pametnih satova će uživati u većoj kontroli nad svojim pametnim domom nego ikad prije zahvaljujući najnovijem SmartThings ažuriranju na Galaxy Watchu. Ažuriranje dolazi u ekosustav SmartThings te će korisnicima Galaxy Watcha omogućiti praćenje i upravljanje većim dijelom svog pametnog doma izravno sa svoje ruke.

Ažuriranje će proširiti popis uređaja koji se mogu kontrolirati pomoću SmartThings na Galaxy Watchu uključujući pročistače zraka, termostate i sjenila. Korisnici također mogu nastaviti uživati u jednostavnosti i praktičnosti upravljanja kućnim uređajima poput TV-a, klima-uređaja, svjetla, zvučnika i drugih izravno sa svog Galaxy Watcha, bilo gdje i kad god žele.

Izvor: Samsung

Na primjer, korisnici Galaxy Watcha moći će po prvi put uživo prenositi sliku s Ring i Nest kamera za dom i sa zvona na vratima. Korisnici Ring kamere također mogu pristupiti dvosmjernom razgovoru izravno sa svog Galaxy Watcha.

"Pametni satovi i nosivi uređaji postaju sve popularniji, a ovo novo ažuriranje omogućuje korisnicima da maksimiziraju svoje iskustvo povezanog doma", rekao je Jaeyeon Jung, izvršni potpredsjednik i voditelj SmartThings, Device Platform Center u Samsung Electronics. “Oduševljeni smo što možemo izgraditi ovaj kritični most koji pametni život čini pristupačnijim i praktičnijim pomažući korisnicima Galaxy Watcha da zaštite i nadziru svoje domove trenutno s bilo kojeg mjesta.”

Izvor: Samsung

Uz mogućnost provjere povezanih kamera iz Galaxy Watcha, lakše je nego ikada ostati povezan sa svojim pametnim domom. Korisnici Galaxy Watcha čak i ne moraju otvoriti aplikaciju - mogu jednostavno prijeći prstom udesno s brojčanika sata kako bi lako došli do SmartThings.

Na nedavno održanom sajmu CES 2023 u Las Vegasu Samsung je pokazao kako "unosi smirenost u naš povezani svijet" sa snagom SmartThings aplikacije. Ovo ažuriranje najnoviji je primjer Samsungove predanosti uklanjanju složenosti u današnjem stalno rastućem, međusobno povezanom ekosustavu uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI