JOŠ BOLJA KUHINJA

Nova Bespoke linija uređaja omogućuje pametnije opcije povezivosti

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je na Bespoke Home 2022 fokus stavio na proširenje prostora

Izvor: Samsung

Holističko iskustvo Bespoke koncepta prošireno je na cijeli dom. U središtu pozornosti su unaprijeđeni kuhinjski, ali i drugi kućanski uređaji koje svakodnevno koristimo s elegantnim bojama, ažuriranim značajkama i vrhunskim završnim obradama.

Novost u ovoj liniji je globalno predstavljanje Bespoke AI perilice i sušilice rublja kao i novih Bespoke kuhinjskih uređaja.

Izvor: Samsung

Potpuno nova Bespoke pećnica na bazi AI tehnologije bit će predstavljena u drugoj polovici 2022. godine. Nudi povezane značajke putem aplikacije SmartThings čineći kuhanje jednostavnijim i učinkovitijim uz ukusne rezultate.

Tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke, u skladu s njima optimizirati postavke te pratiti hranu dok se kuha, a sve kako bi spriječilo da ona bude previše ili nedovoljno pečena.

Značajka Dual Cook Steam korisnicima omogućuje pripremu zdravih jela na pari i hrane u pećnici pomoću korištenja različitih postavki u isto vrijeme. Uz značajku Sense-to-Open vrata pećnice se jednostavno otvaraju samo jednim dodirom čime je omogućen elegantan i minimalistički dizajn s ravnim vratima bez ručki.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

Ostatak Bespoke serije, uključujući perilicu posuđa i indukcijsku ploču za kuhanje, bit će dostupan u drugoj polovici 2022. godine. Nova Bespoke AI perilica i sušilica opremljena je najnovijim Samsungovim tehnologijama za uštedu energije i ekološki osviještenim funkcijama, uključujući AI Ecobubble, AI Wash i SpaceMax.

Kako bi dugotrajnije osigurao kućanske uređaje, počevši od srpnja 2022., Samsung će ponuditi 20-godišnje jamstvo za ključne komponente uređaja kao što su motori s digitalnim inverterom i digitalni inverterski kompresori za Bespoke uređaje. To će biti dostupno za hladnjake i perilice rublja u EU i u SAD-u.

SmartThings Home Life

Hub za povezivanje uređaja SmartThings Home Life kombinira šest osnovnih kućnih usluga: kuhanje, energiju, njegu odjeće, njegu kućnih ljubimaca, njegu zraka i njegu doma. Korisnici će moći prilagoditi način na koji njihovi uređaji rade zajedno na temelju usluga koje su im potrebne.

Izvor: Samsung

Kombiniranjem Samsung SmartThings aplikacije i ABB free@home rješenja za neprimjetno povezivanje s postojećim sustavima upravljanja imovinom korisnika omogućit će se povezivanje niza uređaja za bolje prebacivanje električnog opterećenja kroz centralizirani sustav. To će donijeti prednosti poput uštede energije i novca kao i smanjenja emisije ugljika dok dodatno proširuje pristup SmartThings aplikaciji i najnovijoj tehnologiji pametnih kuća u cijelom svijetu.

Bespoke Home 2022 Highlights l Samsung
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI