TRANSPARENTNO

LG NA CES 2024: Predstavit će prozirnu antenu za automobile

Uskoro će početi sajam u Las Vegasu koji redovito predstavlja velike novitete

Izvor: LG

LG-jeva prozirna filmska antena nanosi se izravno na staklo vozila, a dizajnirana je u suradnji s renomiranim francuskim proizvođačem stakla Saint-Gobain Sekurit koji oprema električna vozila diljem svijeta. Antena je dizajnirana za kompatibilnost s različitim vrstama stakla i dizajna vozila.

Automobilska industrija već je neko vrijeme spremna za revoluciju povezivosti. Uskoro dolaze autonomna i softverski definirana vozila pa transformacija zahtijeva vrhunska telekomunikacijska okruženja sposobna za razmjenu podataka u stvarnom vremenu unutar osobnih prostora visoke tehnologije.

LG-jeva prozirna antena bit će dostupna kao rješenje na staklu ili u staklu. Široka površinska primjena filmske antene jamči pouzdane telekomunikacijske performanse i pruža skalabilnost za rukovanje povećanim mrežnim prometom.

Izvor: LG

Uz to je prozirna antena i izuzetno prilagodljiva jer se može neprimjetno integrirati u vjetrobranska stakla automobila ili staklene krovne prozore. To znači da proizvođači vozila ne moraju činiti nikakve ustupke u dizajnu kada razvijaju nove modele jer uklanja potrebu za vrstom kućišta koje je obično potrebno za smještaj konvencionalnih antena.

LG-jeva najnovija telematička inovacija nudi poboljšanu povezanost s podrškom za 5G, GNSS (Globalni navigacijski satelitski sustav) i Wi-Fi. Sadrži više od 80 LG-jevih patentiranih inovacija uključujući mogućnost dizajna da antenske uzorke učini transparentnima i tehnologiju transparentnih elektroda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI