Kickstarter kampanja

LIRPE R1: Električni skuter s dodatnim funkcionalnostima

Autor Davor Dakić

Ovo je prvi na svijetu romobil koji je istovremeno i prijenosna električna stanica

Izvor: Lirpe

3-u-1 e-skuter & prijenosna električna stanica omogućuje zakonski dopuštenih 25 km/h maksimalne brzine, uz izlaznu snagu od 500 W te maksimalni domet s jednim punjenjem do 45 km. Baterija od 374Wh omogućuje napajanje u nuždi, uz 100 W solarni ulaz. Punjenje baterije traje pet do šest sati.

Lirpe je električni skuter koji bi mogao promijeniti način na koji putujete, a usput ćete i ostati napunjeni dok ste u pokretu. Nudi funkcionalnost 3-u-1: e-skuter, Power Dock i solarna energija u jednom. Uz praktičnu vožnju funkcionira i kao prijenosna priključna stanica za napajanje omogućujući punjenje u pokretu i osnažujući korisnike integracijom solarne energije.

Napajanje u nuždi od 374 Wh podržava maksimalni domet od 45 km. Isto to napajanje u nuždi i solarna energija od 100 W omogućuju dulje putovanje na posao, što ga čini prikladnim za različite potrebe putovanja.

Izvor: Lirpe

Izvor: Lirpe

Lirpe R1 ima maksimalnu nosivost od 100 kg, zajedno sa sposobnošću postizanja brzine do 25 km/h. Ključ njegovih iznimnih performansi leži u motoru snage od 500 W. Iskorištavanjem visokoučinkovitog motora možete bez napora stići na dogovorene sastanke.

Izrađen u potpunosti od aluminija Lirpe R1 ima elegantan i moderan dizajn. Njegov Matrix LED zaslon s logotipom je prilagodljiv. Paraksijalni sustav upravljanja poboljšava manevriranje čineći svaku vožnju glatkim i kontroliranim putovanjem.

Uz 10-inčne velike pneumatske gume i električne kočnice pripremite se za uživanje u zabavnoj vožnji s izvrsnom stabilnošću čak i na lošim cestama. Kad je sklopljen Lirpe ima dimenzije 1063 x 183 x 428 mm i teži 15,9 kg. Možete ga ponijeti u tramvaj, vlak ili autobus, staviti u prtljažnik automobila i otići na kampiranje.

Izvor: Lirpe

Uz Lirpe R1 Pro Max snage 500 W i kotačima od 10 inča postoji i manja verzija Lirpe R1 Basic s električnim motorom snage 350 W i baterijom od 7,8 Ah koja će omogućiti do 35 kilometara vožnje s jednim punjenjem, puni se za pet do šest sati, a kotači su promjera 8,5 inča.

Masa romobila je slična kao i Pro Max verzija – 15,1 kilograma te podnosi istu kilažu vozača od 100 kg. Cijena za slabiju verziju je 349 eura dok jača košta 489 eura, a mogu se naručiti kroz kampanju na kickstarteru.

Izvor: Lirpe

Izvor: Lirpe

Izvor: Lirpe