KORISNI DODACI

IFA 2023: Scosche predstavlja sve što vam je potrebno za putovanje

Autor Krunoslav Ćosić

Uz power bankove mnogima je izuzetno bitna dobra podrška za putovanja, ali i dok su kod kuće

Izvor: Scosche

IFA sajam i ove godine donosi korisne novitete. U Berlinu nam je pozornost privuklo nekoliko proizvoda brenda Scosche koji u prodaju dolaze ove jeseni, a dostupni će biti na Scosche.com i kod odabranih prodavača.

StrikeLine Hammerhead

Sastoji se od patentiranog dizajna koji donosi i ima i Lightning i USB-C konektore. Izrađen je od vrhunskih materijala i jedini je kabel koji ćete trebati kod kuće ili u pokretu. 2-u-1 USB-C na USB-C/Lightning kabel za punjenje istovremeno omogućuje i sinkronizaciju s MFi certifikatom.

Uz aluminijsko kućište konektora ističe se i pleteni kabel za izdržljivu upotrebu koja će vas spasiti bez zapetljavanja kabela. Scosche StrikeLine Hammerhead bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 34,99 USD.

MagicMount Travel

Sklopivi 2-u-1 stalak za telefon s bežičnim punjenjem dizajniran je za putovanja. Naravno, možete ga koristiti za punjenje iPhone i AirPods uređaja na vašem noćnom ormariću ili na stolu. Izrađen od lagane, ali elastične veganske kože mekane na dodir Scosche MagicMount Travel se može koristiti ravno ili kao postolje u 2 položaja.

Zgodno je što će, kako god ga preklopili, magnetski držati i bežično puniti i iPhone 12 i novije modele na 7,5 W kao i AirPod Gen 3 ili Pro kućište snagom do 5 W, u isto vrijeme. Dolazi s vrhunskim pletenim kabelom za napajanje i zidnim punjačem od 20 W.

MagicMount Travel bit će dostupan u crnoj ili bijeloj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79,99 USD.

MagicMount Base Pro

Stalak za bežično punjenje dolazi s Power Bankom. To je 3-u-1 praktično i elegantno rješenje za punjenje, zauzima malu površinu te izgleda sjajno u domu, uredu ili na hotelskom noćnom ormariću.

Stalak kompatibilan s MagSafeom prikazuje i bežično puni iPhone modele 12 i novije modele, prilagođava se do 180˚ i sklapa se ravno ako se nosi na putovanje. Kompatibilna AirPod torbica može se istovremeno bežično puniti ispod iPhonea na uklonjivoj MagSafe kompatibilnoj USB-C bateriji.

Difuzna LED rasvjeta usmjerena prema dolje oko baze pruža suptilan izvor svjetlosti kojim se upravlja dodirom pomoću kromiranog postolja. Scosche MagicMount Base Pro dolazi s uklonjivim držačem punjača za Apple Watch (punjač za sat nije uključen) i praktičnim kabelskim kanalom kako bi sve bilo uredno i uredno.

Ima USB-C izlaz od 15 W za punjenje trećeg uređaja i uključuje napajanje od 48 W s kabelom. Base Pro dolazi s uklonjivom litij-ionskom baterijom od 5000 mAh koja se može koristiti (i puniti) dok se nalazi u bazi. Kada se izvadi iz baze postaje prijenosni punjač za MagSafe uređaje i pruža USB-C priključak za brzo žično punjenje prijenosnih uređaja. MagicMount Base Pro s Power Bankom bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149,99 USD.