NA ZAPEŠĆU RUKE

Ovako sigurno nikada niste nosili pametni telefon na ruci

Autor Davor Dakić

Match je kompaktni držač telefona na zapešću

Izvor: Kickstarter

Tiana je jednom zamalo izgubila telefon u taksiju. Avanturistica i majka dvoje energične djece uvijek je u pokretu‍, žonglirajući s više zadataka odjednom. Kao netko tko voli putovati i istraživati nova mjesta, često poželi dodatnu ruku, budući da je jedna ruka često zauzeta s telefonom.

Za Valentinovo suprug joj je poklonio držač za telefon, iako bi za taj dan više odgovarali čokolada i cvijeće. Ipak, Tiani se svidjela ideja s telefonom vidljivim na zapešću. Nažalost, onaj koji joj je dao suprug bio je preglomazan i neudoban za nošenje. Dugo se postavljao i kasnije skidao.

Tiana je tada shvatila što joj nedostaje - držač za telefon na ruci koji je elegantan i praktičan za svakodnevnu upotrebu. Ali, kad je počela potragu nije mogla pronaći ono što je tražila pa ga je odlučila sama kreirati. I tako se rodila ideja za Match.

Izvor: Kickstarter

Match pretvara vaš telefon u nosivi uređaj. Za nekoliko sekundi možete staviti svoj telefon na zapešće i uživati u potpunoj vidljivosti svog telefona u svojim svakodnevnim avanturama. Potpuna vidljivost u svakom trenutku znači da nikada nećete propustiti nijedan važan dolazni poziv ili obavijest.

Samo dodirnite gornji dio i gurnite telefon unutra. Kada trebate telefon natrag u ruci, do toga ste udaljeni samo jednim dodirom. Match je jednako elegantan kao i vaš pametni telefon, nikada ne šteti vašem stilu niti izgleda jeftino.

Idealan za svaku prigodu i planiran da bude dostupan u tri prekrasne boje (metal, ružičasto zlato i tamno plava) Match odgovara svakom stilu, od elegantnog do sportskog ili negdje između. Match prikazuje cijeli vaš zaslon, nikad ne skrivajući ništa važno.

Izvor: Kickstarter

Lako možete zamijeniti naramenice tako da izgleda prikladno za svaku priliku. Odaberite željeni stil (silikon, koža, najlon) i boju remena. Match je iznenađujuće lagan za tako čvrst držač za telefon na ruci. Kompaktan je, praktičan i drži vaš telefon točno tamo gdje vam je potreban u svakom trenutku.

Čak i uz svakodnevnu upotrebu, vaš držač za ručni telefon Match neće postati žrtva habanja. Izrađen od čvrstog anodiziranog aluminija s naprednom CNC tehnologijom ne može se tražiti više u pogledu izdržljivosti, otpornosti na ogrebotine i lagane izrade.

Čeljusti su presvučene visokokvalitetnim neklizajućim silikonskim materijalom za držanje tako da se ne morate brinuti o mogućim ogrebotinama telefona čak i ako ne koristite masku za telefon. Match je veličine običnog sata tako da se osjeća potpuno prirodno na ruci.

Izvor: Kickstarter

U našem užurbanom svakodnevnom životu ruke su nam često okupirane raznim zadacima kao što su vježbanje, vožnja bicikla, kupovina ili briga o djetetu. U takvim situacijama važno je držati naše telefone u blizini za hitne slučajeve ili važne pozive. Međutim, stalno držanje telefona u ruci može biti iscrpljujuće i nepraktično.

Match držač za zglob savršeno je rješenje za situacije kada trebate držati svoj telefon vidljivim dok ste u pokretu, ali nemate džep ili torbu u koju biste ga spremili. Za razliku od postojećih rješenja za trčanje koja vam ne daju potpunu vidljivost i pristup vašem telefonu Match vam omogućuje da vidite svoj uređaj u svakom trenutku. Istražite svoje popise pjesama, odgovorite na pozive i sve između, bez skidanja pogleda s ceste ispred vas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI