KORISTAN DODATAK

RAZVIJEN ZA BICIKLISTE: Remen za kameru tijekom vožnje

Autor Davor Dakić

Porise foto profesionalcima i entuzijastima omogućuje jednostavniju i praktičniju vožnju biciklom

Izvor: Kickstarter

Mnogi ljudi su iskusili frustraciju pričvršćivanjem remena fotoaparata te vožnjom ukoliko ne nose zaštitnu torbicu za kameru.

Izdržljivi i lagani remen koristi pojas u 3 točke te se može lako pričvrstiti i odvojiti pomoću magneta. Fotoaparat možete izvaditi u trenutku kada želite snimiti prekrasan krajolik, svoj omiljeni bicikl ili se slikati s prijateljima.

Izvor: Kickstarter

Omogućuje promjenu položaja remena ovisno o položaju u vožnji. Može se lako prilagoditi čak i ako se promijeni položaj vožnje te vrsta podloge po kojoj se vozi. Nema protukliznosti, a trenje o majicu, trenerku ili jaknu je malo tako da možete glatko držati kameru.

Kada je riječ o vožnji bicikla sigurno ne želite nositi glomaznu prtljagu u koju bi morao ići fotoaparat. Čak i ako fotoaparat stavite u torbu remen nije glomazan jer je napravljen od tankog najlona. Teži samo 86 g.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Sam remen je higijenski održiv jer se može prati čak i ako se znojite na ljetnim vožnjama. Preporučuje se ručno pranje s blagim deterdžentom i sušenje u hladu. Dužina Porise remena je 145 centimetara, širine je 10 mm, a može podnijeti masu od 88 kilograma. Omogućuje prenošenje raznih vrsta kamera - kompaktnih, mirrorless, filmskih, DSLR...

Podržite li na Kickstarteru projekt Porise za 37,10 dolara dobit ćete ovaj među prvima u svijetu (cijena je snižena s 46 USD). Proizvodnja počinje krajem veljače, a prve isporuke sredinom lipnja 2023.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI