LUKSUZ I SIGURNOST

NE MOŽE MU NITKO NIŠTA: SUV otporan na metke i eksplozive

Autor Krunoslav Ćosić

S ovim vozilom doslovnom možete krenuti u borbu protiv jedne manje vojne jedinice

Izvor: Rezvani / Ferrari / Profimedia

Luksuzni SUV koji se može opremiti staklom otpornim na metke, dimnom zavjesom i zaštitom od eksplozije ispod vozila

Vozači visokog profila koji traže ultimativnu sigurnost na cesti od sada mogu dobiti luksuzno opremljen blindirani automobil. Američki nezavisni proizvođač vozila i prilagodba Rezvani predstavio je SUV nazvan Vengeance s osnovnom cijenom od 257.750 eura.

Vrhunski luksuz dostupan je s dodatnim paketom vojnih opcija za 98.340 eura za osujećivanje napadača i potencijalnih otmičara. Uključuje staklo otporno na metke, donju zaštitu od eksplozije, dimnu zavjesu poput Jamesa Bonda i run flat gume.

Izvor: Rezvani / Ferrari / Profimedia

Rezvani Vengeance ima termalno noćno gledanje, čelični odbojnik, detekciju eksplozivnih naprava, kontinuirano video snimanje, elektrificirane ručke na vratima, stroboskopska i zasljepljujuća svjetla, interfonski sustav, raspršivač paprenog spreja, sedam pancirnih prsluka i odgovarajućih kaciga, plinske maske, prvu pomoć i pribor za hipotermiju.

Snažno oblikovana karoserija dizajnirana je u suradnji s razvojnim programerom igara. Izvršni direktor tvrtke Ferris Rezvani rekao je da je cilj bio omogućiti "konceptni automobil iz znanstvenofantastične videoigre."

Izvor: Rezvani / Ferrari / Profimedia

Izvor: Rezvani / Ferrari / Profimedia

Izvor: Rezvani / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI