KUPITE GA ONLINE

TOYOTA COROLLA CROSS: Počele su online rezervacije

Autor Krunoslav Ćosić

Stiže SUV verzija najprodavanijeg modela automobila na svijetu

Izvor: Toyota

Ovo je prvi model koji ima petu generaciju Toyotinog hibridnog električnog sustava sa samostalnim punjenjem. Omogućuje to više snage i veće uživanje u vožnji, uz nižu potrošnju goriva i manje štetnih emisija.

Ekonomičan SUV izrađen je posebno za europske kupce, a ispunjava sve potrebe vozača i putnika u vozilu. Corolla Cross objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i Toyotine najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije.

Izvor: Toyota

Prije nego li Toyota Corolla Cross stigne u hrvatske auto salone može se naručiti putem ekskluzivnih online rezervacija. Za online rezervacije kroz samo tri koraka dostupna je Corolla Cross Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno. Bogati paket opreme Style, između ostalog, uključuje:

• Smart Entry - sustav automatskog otključavanja vozila
• Prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS)
• Sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
• Aluminijske naplatke 18“
• Dodatno zatamnjena stražnja stakla
• Grijanje prednjih sjedala i upravljača

Izvor: gael thill

Potpuno nova Corolla Cross obiteljski je i praktični SUV model koji će Toyoti omogućiti još snažniju prisutnost u C segmentu vozila na europskom tržištu. Corolla Cross se po dimenzijama nalazi između modela C-HR i RAV4.

Model je razvijen primjenom Toyotine filozofije TNGA, izgrađen na već dokazanoj platformi GA-C i pruža sve osnovne kvalitete zbog kojih je Corolla već dugo uspješna na tržištu. Corolla je i dalje najprodavaniji model automobila na svijetu, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka na tržištima širom svijeta u razdoblju od 55 godina i s 12 generacija modela.

Izvor: Toyota

Novi model temelji se na najnovijim saznanjima i razvojnim rješenjima koje je Toyota ostvarila u pogledu hibridnih performansi, primjeni digitalnih tehnologija i općenito u pogledu sigurnosnih sustava.

T-Mate za model Corolla Cross kombinacija je najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense i drugih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju te aktivnu sigurnost koji, osim što vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom, štite sve putnike u vozilu, ali i ostale sudionike u prometu u različitim situacijama.

U Hrvatsku Toyota Corolla Cross dolazi s 2,0-litreni hibridnim benzinskim motorom posebno prilagođenim za bolju upravljivost europskim uvjetima vožnje, s bliskijom i prirodnijom vezom između načina na koji vozač upotrebljava gas i ubrzanja automobila.

Izvor: Toyota

Izvor: gael thill

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI