ELEMENTI HORORA

VREMENSKA EKSKLUZIVA ZA PLAYSTATION 5 I PC Ništa od Ghostwire: Tokyo

Autor Smartlife

Jedna od najočekivanijih video igara godine, Ghostwire: Tokyo, odgođena je za 2022. godinu

Izvor: TANGO GAMEWORKS

Zanimljivo je što na ovoj igri radi studio Tango Gameworks koji je vlasništvo Bethesda Softworks, a upravo je tu kompaniju (točnije ZeniMax media) kupio Microsoft, zbog čega se šrekuliralo da će poništiti ekskluzivnost tog naslova za konzolu kompanije Sony, ali to se nije dogodilo.

Taj studio je poznat i po igrama kao što su The Evil Within i njezin nastavak te ne čudi što se oko ovog projekta digla velika pompa. U priopćenju za javnost istaknuli su da će u sljedećim mjesecima pokazati više sadržaja iz same igre.

"Željeli smo da se igra nađe u vašim rukama što je prije moguće kako biste osjetili nezaboravnu verziju ukletog Tokija na kojem smo naporno radili. U isto vrijeme, želimo se fokusirati i na zaštitu zdravlja svih zaposlenih u našem studiju. Novi termin plasiranja igre dat će nam dovoljno vremena kako bismo oživjeli svijet Ghostwire igre onako kako smo zamislili", stoji u njihovom priopćenju.

Iako ima elemente horora, Ghostwire: Tokyo to nije već je u pitanju akcijska avantura iz prvog lica, a prvi je put predstavljena na E3 sajmu 2019. godine. Pored ovog naslova, Bethesda Softworks priprema za PlayStation 5 konzolu i računala pucačinu koja se zove Deathloop, a koja je već nekoliko puta bila odložena. Ona bi se trebala pojaviti 14. rujna 2021.

GhostWire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer | PS5
Izvor: Youtube
Ghostwire Tokyo – Official Reveal Trailer | E3 2019
Izvor: Youtube