EKSTRA DODACI

DIRECTOR'S CUT Stiže specijalna verzija za PlayStation

Autor Smartlife

Ghost of Tsushima u prodaju stiže 20. kolovoza, a sadržavat će originalnu igru te sve DD i DLC naknadno objavljene sadržaje

Izvor: Playstation

Godinu dana nakon premijere, jedna od najpopularnijih igara za Sonyjeve PS4 i PS5 konzole, Ghost of Tsushima, dobit će specijalnu Director’s Cut verziju koja širi priču glavnog lika – ratnika Jin.

Specijalna verzija sadrži originalnu igru, sve DD i DLC naknadno objavljene sadržaje te potpuno novu priču s Jinom u glavnoj ulozi. Iako se još uvijek ne zna hoće li ova igra ostati ekskluzivno samo za PlayStation ili stiže i verzija za PC, prednarudžbe za Director's Cut kreću od 2. lipnja.

Ghost of Tsushima Director's Cut - Announcement Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

Pored svega najavljenog, ako igru naručite ranije dobit ćete digitalni mini album s glazbom iz igre i dvije nove pjesme s Iki otoka te digitalnu bilježnicu sa stiliziranim crtežima iz Ghost of Tsushima i Iki otoka.

Svi koji kupe PS5 verziju igre imat će ekskluzivniju verziju igre kojoj će biti dodane mogućnosti karakteristične za PS5 konzolu. Jedna od njih je sinkronizacija govora i kretanja usana, takozvani lip sync, znatno brže učitavanje, 4K rezolucija, ali i DualSense kontroler.

Novi Iki otok

Iki je susjed Tsushima otoka i također je bio napadnut tijekom ovog perioda, a Jin mora otputovati na Iki te istražiti glasine o prisustvu Mongola. Tu se priča zakomplicira jer se Jin upliće na osobnom nivou u priču, što će ga natjerati da ponovo preživi traumatične trenutke iz svoje prošlosti.

Nastavite gdje ste stali

Svi igrači koji su već igrali igru moći će prenijeti svoje sačuvane igre s PS5 i nastaviti s pozicije na kojoj su stali. Pored igre, uskoro stižu i ažuriranja i novosti za Ghost of Tsushima: Legends, verziju za više igrača, a razvojni tim je potvrdio da će sva ažuriranja biti besplatna za sve vlasnike Ghost of Tsushima igre na obje platforme.

Ghost of Tsushima Gameplay Trailer (2020)
Izvor: Youtube