FREE GAMES

UŠTEDITE 60 EURA Preuzmite trilogiju Shadowrun

Autor Smartlife

Mnoge platforme za kupovinu video igara organizirale su ljetne akcije, a da bi privukla potencijalne mušterije platforma GOG poklanja tri igre

Izvor: Paradox Interactive

Već sada možete preuzeti trilogiju Shadowrun, u pitanju je verzija za računala. Ukoliko volite taktičke RPG igre inspirirane naučnom fantastikom i cyberfunkom, onda su ove tri igre, Shadowrun Returns (2013), Shadowrun: Dragonfall (2014) i Shadowrun: Hong Kong (2015) obavezno gradivo!

Pritom ćete uštedjeti 60 eura jer je njihova ukupna vrijednost tolika, ali to ovisi i gdje kupujete igre i ima li popusta. Ovo ostvarenje se prvobitno pojavilo 1989. godine kao društvena igra, da bi tek 1993. godine postala video igra za SNES.

Postoji još jedan naslov iz 2007. godine, u pitanju je pucačina za Xbox koja nije dobila dobre recenzije i kritike. Na ovoj trilogiji je radio studio Harebrined Schemes i sva tri ostvarenja imaju približnu ocjenu od 80 na portalu Metacritic.

Kako biste preuzeli ovo ostvarenje potreban vam je račun na GOG platformi, a akcija traje do 27. lipnja. Pogledajte kako izgledaju te tri igre u galeriji dok u nastavku možete vidjeti gameplay.

Shadowrun: Hong Kong Trailer
Izvor: Youtube

Shadowrun: Dragonfall Gameplay (PC HD)
Izvor: Youtube

Shadowrun Returns Gameplay (PC HD) [1080p60FPS]
Izvor: Youtube