NEW YORK, NEW YORK

PAMETNI TIMES SQUARE Newyorški poznati trg se mijenja

Autor Krunoslav Ćosić

Qualcomm će Times Square revolucionirati s impresivnim, vrhunskim tehnologijama

Izvor: Vlad Alexandru Popa from Pexels

Smart Times Square Experience (STSX) oživljava futurističko iskustvo od 360° na TSX Broadwayu, uz 5G privatne mreže, WiFi 6, XR, IoT i još mnogo toga. Da, to je onaj poznati trg u new Yortku na kojem se nalaze mnogobrojne reklame.

Njujorški Times Square postat će epicentar potpuno nove pametne zabave, ugostiteljstva i maloprodajnog iskustva, u suradnji Qualcomma i razvojne tvrtke L&L Holding Company. Qualcomm Technologies će orkestrirati projekt, okupljajući svoj ekosustav članova Qualcomm Smart City Accelerator, uključujući podršku pružatelja proizvoda i rješenja Zyter i Veea – oživotvorujući revolucionarno iskustvo i moderan pogled na jednu od najikoničnijih i najprepoznatljivijih lokacija u svijetu.

Izvor: Qualcomm

Planovi za razvoj TSX Broadwaya uključuju više implementacija IoT-a kao usluge (IoTaaS) kroz Qualcomm IoT Services Suite, pružajući jedinstveno iskustvo posjetitelja koji istražuju fuziju osjetila iz vizualnih, zvučnih, fizičkih, virtualnih i proširene stvarnosti te još mnogo toga.

Tvrtkama će to donijeti prilike da očaraju publiku - poznati trg godišnje posjeti oko 134 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Qualcomm Technologies i L&L Holding Company istražuju sljedeće implementacije IoTaaS-a:

• pametni prostori, pametne maloprodajne trgovine i pametni hotel
• najsuvremenija infrastruktura povezivanja s 5G i WiFi 6 mrežama koje pokreće Qualcomm Technologies
• digitalizirana i impresivna iskustva u zatvorenom i na otvorenom usidrena na 5G
• središnji kontrolni i zapovjedni centar sa sustavom upravljanja iskustvom
• transformacija doživljaja posjetitelja uz vrhunski angažman na sadržaju, live streaming 4K videa i dijeljenje multimedije u stvarnom vremenu putem sveprisutnog 5G povezivanja
• omogućavanje interaktivnog AR-a s impresivnim sadržajem za obilaske web mjesta, zabavu, restorane, maloprodaju i još mnogo toga
• hosting VR za više igrača i digitalno igranje uz sudjelovanje publike uživo.

Procjenjuje se da će Smart Times Square Experience biti implementan krajem 2022. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI