dvije franšize

CALL OF DUTY NAJAVLJUJE VELIKI CROSSOVER: U igru stiže The Walking Dead

Izgleda da će to biti crossover koji mnogo obećava, a objavljen je i video

Izvor: Call of duty

Video, koji najavljuje "suradnju" dviju franšiza, podsjeća na klasično otvaranje serije The Walking Dead koristeći snimke karte slične Urzikstanu iz Modern Warfare Zombies, s istim sepia filtrom i kultnom glazbom.

Igra Call of Duty: Modern Warfare 3 izašla je prije samo dva i pol mjeseca, a već su se u njoj pojavili neki istaknuti likovi iz svijeta filma i televizije.

Tako je, kao dio uvoda u dugo očekivani nastavak znanstveno-fantastičnog filma "Dina: Drugi dio" ("Dune: Part Two") kanadskog redatelja Denisa Villeneuvea, Call of Duty dodao glavnog protagonista franšize Paula Atreidesa kao i antagonista Fade-Routha, u Modernu Warfare 3 koji se može kupiti u igri.

I dok se prva sezona Modern Warfare 3 bliži kraju Call of Duty je najavio svoj sljedeći veliki crossover, ovaj put s popularnom TV serijom o zombi apokalipsi The Walking Dead.

COD x The Walking Dead Opening Title Recreation | Call of Duty: Warzone & Modern Warfare III
Izvor: Youtube

Objavljen je video koji najavljuje "suradnju" dviju franšiza, a koji izgledom podsjeća na klasično otvaranje ili vrhunac serije The Walking Dead koristeći snimke nečega što izgleda kao karta Urzikstana iz Modern Warfare Zombies, s istim efekt sepia filtra i kultnom glazbom.

Trailer također prikazuje dva najcjelovitija lika iz Walking Deada, Ricka i Michonne, kao i Vladimira Makarova iz Modern Warfare 3.

Trailer, međutim, ne daje nikakve informacije o tome kada bi "Call of Walking Dead crossover" mogao biti objavljen tako da fanovi trebaju obratiti pozornost na vijesti koje dolaze u nadolazećim tjednima jer se 1. sezona bliži kraju u narednim tjednima. Može se pretpostaviti da bi The Walking Dead mogao otvoriti drugu sezonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI