STIŽE LUCIA

KONAČNO! Rockstar je objavio prvi trailer za GTA VI

Autor Ivan Vukić

Iako smo nastavak sage očekivali u 2024. godini morat ćemo još jako dugo pričekati

Izvor: Youtube

U 2025. godini moći ćemo igrati Grand Theft Auto VI, objavio je Rockstar Games i tako prekinuo sad već višegodišnje iščekivanje nastavka, nakon desetljeća čekanja. U Vice City se vraćamo za više od godinu dana, nadamo se da se to neće pretvoriti u pune dvije godine.

U priopćenju za javnost Rockstar je naveo da će igra biti dostupna na igraćim konzolama Sony PlayStation 5 (PS5) i Xbox Series X/S tijekom 2025. godine.

Trailer odnosno najava se također dugo čekala, a prije nekoliko dana se na TikToku pojavio kratki isječak za GTA 6, nakon čega je račun na platformi X suspendiran. Govori se kako se radi o djetetu jednog od zaposlenika Rockstara.

Izvor: Youtube

Tijekom proteklih godina je bilo curenja informacija pa se tražila čak i odgovornost za objave – jedan tinejdžer iz Ujedinjenog Kraljevstva proglašen je odgovornim za prošlogodišnje curenje informacija kroz koje se distribuiralo 90 videozapisa koji prikazuju procesa razvoja.

Treba reći i kako je Rockstar Games čak i malo uranio s objavom trailera, koji je bio zakazan za utorak 5. prosinca u 9 sati po istočnom vremenu. Sada se na službenom YouTube kanalu može pogledati cijeli trailer.

Grand Theft Auto VI Trailer 1
Izvor: Youtube

Ako pogledate trailer vidjet ćete kako su potvrđeni mnogi detalji koji su već polako počeli izlaziti na vidjelo poput prve ženske protagonistice serijala s elementima priče inspiriranim Bonnie i Clydeom. Okruženje Vice Cityja otkrit će do finalne verzije igre zasigurno još puno novih detalja.

Lucia je obučena u zatvorski kombinezon i pojavljuje se na početku trailera, a prve zločine će napraviti sa svojim dečkom, čim djevojka izađe iz zatvora.

Izvor: Youtube

Trailer otkriva sve što smo i očekivali od GTA 6 igre - brze automobile, bezobzirnu pucnjavu, ima tu i pregršt nelegalno stečenog novca, a osjeća se hedonizam s američkim okusom. Sve je to smješteno u smješten u pozadini Vice Cityja, fikcionalizirane verzije Miamija.

"Grand Theft Auto VI kreće u državu Leonida, dom neonskim ulicama Vice Cityja i dalje u najvećoj, najzanimljivijoj evoluciji serije Grand Theft Auto dosad", kažu iz Rockstara. Priča se kako bi se igra u prodaji mogla naći već 1. travnja 2025. godine, što zvuči kao prvotravanjska šala, ali možda bude i istinita te tako prevari sve koji ne budu vjerovali.

Izvor: Youtube

Izvor: Youtube

Izvor: Youtube

Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI