TKO IMA VIŠE IGRAČA

ACTIVISION TVRDI: CoD: Modern Warfare 3 ruši sve rekorde trilogije

Autor Smartlife

Modern Warfare 3, prema Activisionu, prikupio je više ukupnih sati igranja po igraču nego MW 2019. i prošlogodišnji MW 2

Izvor: Call of duty

Activision je objavio da je njegova igra Call of Duty: Modern Warfare 3 oborila rekord po broju angažiranih igrača od lansiranja početkom ovog mjeseca.

U objavi na službenom Call of Duty računu na društvenoj mreži X izdavač je zahvalio fanovima na velikom interesu za igranje njegovog najnovijeg naslova u serijalu i istaknuo da je postavio "novi rekord Modern Warfarea po broju angažiranih igrača."

Izvor: Call of duty

"U samo dva tjedna MW3 je već postavio rekord za najveći angažman igrača u novoj trilogiji Modern Warfare. Hvala vam što ste nas inspirirali i proveli toliko vremena igrajući igru. Vaše reakcije i vaša strast čine nas sve boljim. Hvala vam što igrate s nama - čeka vas još puno dobre zabave!"

Activision je objavio infografiku koja pokazuje da je Modern Warfare 3 skupio više ukupnih sati igranja po igraču nego Modern Warfare iz 2019. i prošlogodišnji Modern Warfare 2 zajedno.

Gameplay Reveal Trailer | Call of Duty: Modern Warfare III
Izvor: Youtube

Također se navodi da je Zombies mod "najatraktivniji treći mod igre u MW povijesti" te da su igrači kampanje proveli "više vremena po igraču u MW3 nego u prethodne dvije igre".

Primijetila je to i konkurencija pa je Sean Lama, voditelj digitalnog planiranja i analitike konkurentske tvrtke Ubisoft, na Activisionovu objavu odgovorio riječima:

"Više angažmana igrača bolja je metrika za mjerenje srednjoročnog do dugoročnog uspjeha, nakon što ste već privukli tonu igrača. Većina igara za više igrača ne može preživjeti s malom skupinom vrlo angažiranih igrača. Nije da će CoD imati problem s privlačenjem igrača, ali angažman igrača nakon pokretanja igre ne govori mnogo."

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI