Pametne platforme

IGRA SURVIVING THE AFTERMATH: Strateška simulacija sad je besplatna

Autor Davor Dakić

Kraj je svijeta kakav poznajemo i treba se snaći kako preživjeti u novom svijetu

Izvor: Epic Games

U igri Surviving the Aftermath morate preživjeti i napredovati u postapokaliptičnoj budućnosti u kojoj su resursi rijetki, ali prilike zovu. Izgradite ultimativnu koloniju otpornu na katastrofe, zaštitite svoje koloniste i obnovite civilizaciju u razorenom svijetu.

Zatim krenite van svoje kolonije i istražite pustoš kako biste prikupili resurse, upoznali suparničke kolonije i otkrili svjetske tajne. Morat ćete u ovoj igri izgraditi više od 130 zgrada i preživjeti surov svijet pun opasnosti.

Izvor: Epic Games

Pri tome morate ostati pripravni jer prirodna katastrofa ili ekološka katastrofa mogu propasti ako je loše opremljeno naselje u kojem se živi. Zato unajmite više od 80 jedinstvenih stručnjaka, svaki sa svojim vlastitim vještinama i motivacijom, za upravljanje resursima vaše kolonije.

Opremite svoje stručnjake opremom za obranu kolonije od napada bandita i divljih životinja, istražite proceduralno generirani svijet te pošaljite svoje stručnjake izvan svoje kolonije u svijet. Upoznajte suparničke vođe kolonija i trgujte resursima ili se natječite za opstanak.

Izvor: Epic Games

Preživjeti postapokalipsu znači donositi nemoguće odluke. Sudbina kolonije ovisi o vašoj prosudbi, svaki izbor može utjecati na sreću vaše kolonije i utjecati na njenu budućnost. Stručnjaci će naići na misterije dok istražuju svijet. Otkrijte tajne koje okružuju apokalipsu i pripremite svoju koloniju za preživljavanje ako se ponovi.

Igra Surviving the Aftermath je dostupna za besplatno preuzimanje do 23. studenog 2023. Ocijenjena je s ocjenom 4,4, potrebno vam je PC računalo s 4 GB radne memorije te procesor Intel iCore i5-2500K ili AMD FX 6350. Redovna cijena igre je 29,99 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI