Pametne platforme

UKRASITE VAŠU TIPKOVNICU: Tipke s kojima ćete dočekati Božić

Autor Igor Martić

Na svojoj tipkovnici možete zamijeniti pojedine tipke i pridonijeti blagdanskom raspoloženju

Izvor: Dwarf Factory / Ferrari / Profimedia

Iz Dwarf Factory (Tvornice patuljaka) dolaze zanimljive tipke koje se mogu online naručiti, a za predstojeće božićne blagdane pripremili su tipke s tematikom Merry Christmas. Kažu da će tipke ukrasiti vašu tipkovnicu i učiniti vaš rad ugodnijim.

Tipke na tipkovnici s temom veselog Božića zamjenjuju obične tipke i donose božićnu radost s detaljnim modelima likova poput Djeda Mraza, snjegovića i okićenog drvca. Svaka tipka sadrži ikonične simbole praznika i dostupna je za 49 USD.

Tri nove tipke imaju nazive Frosty, Yule Tree i Pere Noel, a svaka od njih ima nekoliko legendarnih blagdanskih arhetipova uključujući snježni dimnjak ukrašen svjetlom kao bazu i kružnu kuglu u stilu snježne kugle, kao gornji dio.

Izvor: Dwarf Factory / Ferrari / Profimedia

Izvor: Dwarf Factory / Ferrari / Profimedia

Ono što se nalazi unutar tog globusa razlikuje svaku tipku u trojcu. Frosty je dom klasičnog snjegovića, Yule Tree drži okićeno božićno drvce, a Pere Noel nema nikoga drugog do samog Djeda Božićnjaka. Tipke su ručno izrađene od smole s nevjerojatnom razinom detalja.

U web trgovini možete pronaći i mnoge druge detalje na tipkama poput sushija, hobotnice i raznih drugih životinjskih motiva.

Dwarf Factory - ArtiSANTA Christmas 2022 Keycaps
Izvor: Youtube