Pametne platforme

DOLAZI NA PLAYSTATION SLJEDEĆE GODINE: Slagalica-avantura Gecko Gods

Autor Igor Martić

U igri ćete moći istražiti misteriozne otoke kao odvažni mali gekon

Izvor: Playstation

Iz Super Rare Originals su podijelili nove informacije o The Gecko Gods, akcijsko-avanturističkoj slagalici koju je stvorio programer Louis "Inresin" Waloschek iz Ujedinjenog Kraljevstva. Igra će put do igraća pronaći tek u 2024. godini, ali isplati se čekati.

U igri The Gecko Gods preuzimate ulogu krajnje ljupkog sićušnog gekona u monumentalnoj potrazi dok spašavate svog dragog prijatelja. Putovanje vas vodi kroz svijet prepun tajanstvenih otoka, drevnih grobnica i krajolika koji oduzimaju dah.

Ono što oduševljava je što se maleni gekon može popeti na bilo koju površinu, bilo da se radi o tlu, zidovima ili čak stropu. Nijedan kutak ili pukotina ne ostaje neistražen jer tajne mogu biti skrivene bilo gdje u ovom očaravajućem svijetu. Igraći će tijekom igre uživati u prekrasnom putovanju, što uključuje i vožnju brodom.

The Gecko Gods - Announcement Trailer | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

U igri The Gecko Gods neprijatelji i prepreke vam mogu blokirati put, ali igra se više fokusira na opušteno istraživanje nego na intenzivnu borbu. Spajaju se elementi istraživanja otvorenog svijeta preko prostranog arhipelaga sa zamršenim izazovima predstavljenim u zaboravljenim drevnim grobnicama.

Pitate se što se nalazi u grobnicama? Tamo ćete doslovno razbijati glavu razmišljanjem kako iskoristiti svoje vještine i rješavati probleme koji će vas stavljati na razne kušnje. Tijekom igre gekon će jesti kolekcionarske predmete u obliku buba.

Igra vam omogućuje istraživanje tempom koji vam odgovara, bez žurbe, a otkrivat ćete razne misterije i zaploviti u avanture te istraživati prostranstva arhipelaga s pouzdane palube broda. Tijekom svog putovanja naići ćete na mnoštvo insekata i neobičnih stvorenja. Usmjerite svog unutarnjeg gekona i prepustite se ovim slasnim zalogajima ili ih pustite da se razbježe u strahu od vaše moći.

Za korisnike PlayStationa 5 bit će dostupne ekskluzivne značajke jer će The Gecko Gods koristiti haptičke povratne informacije platforme i 3D audio mogućnosti. Ovo obećava impresivna iskustva, za razliku od svega što ste vidjeli na bilo kojem drugom sustavu.

Stoga, pripremite se za isplovljavanje, penjanje na zidove i razotkrivanje drevnih misterija u svijetu u kojem je putovanje jednako očaravajuće kao i odredište. The Gecko Gods bit će lansiran na PS4 i PS5 konzole u 2024. godini, a u međuvremenu dolaze i nova ažuriranja kako se budemo približavali lansiranju igre.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI