AVIONI, TENKOVI

ZA ZANIMACIJU PREKO VIDENDA: Model Builder

Autor Davor Dakić

Izrežite, sastavite, obojite, prilagodite i izložite svoje kreacije, bilo da ste veteran ili početnik

Izvor: Epic Games

Pridružite se najnovijem trendu u simulacijskim igrama te ispoljite svoju kreativnost i izradite modele fantastičnog izgleda. Jednostavno počnite graditi i budite kreativni. Gradite avione, tenkove, brodove, figure i još mnogo toga.

Prodajte svoje kreacije radi zarade kako biste proširili svoj alat. Izradite zapanjujuće i epske modele koje će svijet vidjeti. U PC igri Model Builder krenite na fascinantno putovanje stopama djeda Stana i njegovih postignuća otkrivajući tajne prošlosti, sudjelujte u narudžbama i natjecanjima dok postajete majstor modelarstva.

Izvor: Epic Games

Postoji mnogo toga što možete birati u smislu onoga što možete sastaviti... A kada završite imate još tonu toga za otključati. Očekujte desetke sati zabave i mnogo više u ažuriranjima nakon izdanja.
Odaberite model koji želite izraditi, osjetite zadovoljstvo izrezivanja dijelova modela, korak po korak izgradite svoj model i nanesite završne detalje, tako da je spreman za bojanje.

Na raspolaganju vam je širok izbor alata - tu je sve što vam je potrebno da sastavite svoje impresivne modele i učinite da zablistaju. Otključajte nove alate za pomoć u preciznom radu i završnim obradama. U trenu ćete se osjećati kao profesionalac.

Izvor: Epic Games

Možete krenuti ozbiljnim putem i držati se zadatka, ali zašto ne biste izradili model po svome i unaprijedili ga. S obiljem boja koje možete izabrati upotrijebite alat za zračni kist ili nanesite s finim detaljima i pokrijte s nekim impresivnim naljepnicama.

Vaša je kreativnost granica. Kada je vaš model gotov, to nije kraj! Možete postaviti scenu u načinu PhotoBooth i rasporediti svoje modele na različite pozadine, dodati cool efekte i učiniti da izgledaju još bolje! Podijelite svoj rad izravno iz igre na svojim kanalima društvenih medija i pokažite ga drugima.

Igra Model Builder inače košta 16,79 eura, ali je do 5. listopada 2023. besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine. Igra se na Windows 10, uz 8 GB radne memorije te 20 GB slobodne memorije na disku.