Pametne platforme

TRI IGRE KOJE SU SE ČEKALE: The Callisto Protocol, Farming Simulator 22, Weird West

Autor Krunoslav Ćosić

Na PS4 i PS5 već od 3. listopada stižu zanimljivi naslovi

Izvor: Playstation

PlayStation Plus je objavio koje će mjesečne igre biti dostupne za listopad 2023.

The Callisto Protocol

U ovom narativnom hororu preživljavanja u trećem licu koji se odvija 300 godina u budućnosti preuzmite ulogu Jacoba Leeja, žrtve sudbine bačene u zatvor Crno željezo, zatvor s maksimalnim osiguranjem smješten na Jupiterovu mjesecu Callisto.

Kada se zatvorenici počnu pretvarati u monstruozna bića zatvor je bačen u kaos. Kako bi preživio Jacob se mora izboriti za sigurnost kako bi pobjegao iz zatvora Crnog željeza, dok otkriva mračne i uznemirujuće tajne zakopane ispod površine Callista.

https://youtu.be/IT7swHyN8FQ?si=n59g_Q4_n9VibKcN
Izvor: Youtube

Koristeći jedinstvenu mješavinu pucanja i borbe iz neposredne blizine Jacob će morati prilagoditi svoju taktiku za borbu protiv stvorenja koja se brzo razvijaju dok kopa otpad kako bi otključao nova oružja, opremu i sposobnosti kako bi nadmašio rastuću prijetnju i pobjegao od užasa Jupiterovog Mrtvog Mjeseca.

Farming Simulator 22

U Farming Simulator 22, koji nudi veliki izbor poljoprivrednih operacija s fokusom na poljoprivredu, stočarstvo i šumarstvo, preuzmite ulogu modernog farmera i kreativno izgradite svoju farmu u tri različita američka i europska okruženja.

Više od 400 strojeva i alata iz više od 100 pravih poljoprivrednih marki kao što su John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra i mnogi drugi uključeni su za sjetvu i žetvu usjeva poput pšenice, kukuruza, krumpira i pamuka.

Cutting RYE with the NEW REAPER 800 | Animals Center #12 | Farming Simulator 22
Izvor: Youtube

Nove kategorije strojeva i usjevi dodaju žnove mehanike igranja. Upravljajte svojom farmom u igri za više igrača i proširite igru mnoštvom besplatnih izmjena koje je stvorila zajednica. Farming Simulator 22 nudi više slobode igraču nego ikad prije i izaziva vas da postanete uspješan farmer. Stoga, počnite s poljoprivredom i pustite da se dobra vremena razvijaju.

Weird West

U igri Čudni zapad otkrijte mračnu fantastičnu reimaginaciju Divljeg zapada gdje policajci i revolveraši dijele granicu s fantastičnim stvorenjima, od kojih svako igra sa svojim pravilima i vlastitim osebujnim motivima u ovom izometričnom akcijskom RPG-u.

Weird West: Definitive Edition - Launch Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

Igra podržava različite stilove igranja u simuliranom svijetu pješčanika gdje likovi, frakcije, pa čak i mjesta reagiraju na igračeve odluke, a igrači su suočeni s brutalnim izborima i posljedicama koje se ne mogu poništiti - uključujući smrt. Otkrijte svijet kroz priče o porijeklu različitih likova krećući se od putovanja jednog lika do drugog dok se svi ne spoje u posljednjem poglavlju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI