FREE GAME

UŠTEDITE 13 EURA: PC igra 911 Operator je upravo besplatna

Autor Ivan Vukić

U ovoj se igri možete igrati javljanja na hitne pozive, ali i naučiti kako se nositi sa stresom

Izvor: Epic Games

Znate li kako je biti dispečer u nekoj hitnoj službi? Ako vas to zanima preuzmite PC igru 911 Operator iz Epic Games trgovine – do 21. rujna 2023. je besplatna za download, a inače košta 13,49 eura.

Igra se bavi teškim poslom ljudi koji upravljaju hitnim službama. Odgovorite na dolazne pozive i pravilno reagirajte - dajte upute za prvu pomoć, savjetujte, pošaljite točan broj službi vatrogasaca, policije, hitne pomoći ili ponekad - jednostavno ignorirajte poziv. Igrajte ulogu dispečera u bilo kojem gradu na svijetu.

Izvor: Epic Games

U 911 Operator preuzimate ulogu dispečera za hitne slučajeve koji se mora brzo nositi u raznim situacijama. Vaš zadatak nije samo primati pozive već i prikladno reagirati na situaciju – ponekad je dovoljno dati upute za prvu pomoć.

Ponekad je nužna intervencija policije, vatrogasaca ili hitne pomoći. Imajte na umu da se osoba s druge strane linije može pokazati kao otac umiruće kćeri, nepredvidivi terorist ili samo šaljivdžija. Možete li podnijeti sve ovo? Bit će to i odlična vježba ukoliko kao student planirate raditi u nekoj od službi za korisnike.

Izvor: Epic Games

Na izbor se nude tisuće gradova iz cijelog svijeta, a način besplatnog igranja omogućuje vam da odaberete grad u kojem ćete igrati - igra će preuzeti njegovu kartu, zajedno sa stvarnim ulicama, adresama i infrastrukturom za hitne slučajeve.

Također možete isprobati način rada u karijeri koji sadrži 6 gradova s jedinstvenim događajima – preživite potres u San Franciscu i spasite Washington od bombaških napada.

Izvor: Epic Games

Na raspolaganju su vam brojne policijske, vatrogasne i medicinske jedinice. Snage mogu koristiti različita vozila (od običnih ambulantnih kola do policijskih helikoptera), osnovnu opremu (npr. pancirke, komplete prve pomoći i tehničke alate) i sastoje se od članova tima s različitim sposobnostima.

Igra 911 Operator uključuje više od 50 snimljenih dijaloga inspiriranih stvarnim pozivima: oni su ozbiljni i dramatični, ali ponekad i smiješni ili dosadni. Za igranje vam je potrebno računalo s minimalno Windows 7, na taktu od 2 GHz, 1 GB radne memorije te grafička s minimalno 512 MB. Morate imati i zvučnu karticu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI