KOME VJERUJETE?

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vjerujete li znanstvenicima, doktorima…

Autor Krunoslav Ćosić

Znate li kojim se strukama najviše odnosno najmanje vjeruje?

Izvor: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

Vjerujte mi, ja sam liječnik. Tako ide pomalo izlizana fraza, a kao što istraživanja pokazuju medicinski stručnjaci doista su skupina od najvećeg povjerenja na svijetu. Iznadprosječno veliki postotak ispitanih vjeruje liječnicima dok vrlo malo ljudi nema povjerenja u doktore.

A kako stoje znanstvenici, nastavnici, novinari? I dok se jednima vjeruje u velikom postotku, nekim se strukama vrlo malo vjeruje, pokazuju rezultati istraživanja koje je proveo Ipsos u 2021. godini. Detaljnije ćemo članak objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite saznati što donosi i za koje vrste uređaja je namijenjen novi Googleov operativni sustav Android 12L. Popis stanovništva po drugi je put odnosno treći put produljen za dodatnih 16 dana. Uskoro će noć vještica (halloween), a mi smo istražili kako se uz pomoć mobilnih aplikacija možete poigrati i pokazati svoje umijeće šminkanja i uređivanja svoje odabrane djevojke te isticanjem atraktivnih nijansi za kosu. Mogla bi vam biti zanimljiva tema o Tesli i drugih samo nekoliko tvrtki koje su procijenjene na vrijednost veću od 1000 milijardi odnosno bilijun američkih dolara.