STIŽU SVI ODGOVORI

WEEKEND MEDIA FESTIVAL: Čovjek vs. umjetna inteligencija

Autor Krunoslav Ćosić

Rovinj će ponovo ugostiti stručnjake i entuzijaste iz svijeta komunikacija, marketinga i biznisa

Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

Možemo li pobijediti umjetnu inteligenciju? Odgovor će donijeti sljedeće izdanje Weekend Media Festivala koji se održava u Rovinju od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana. Neke od tema koje će začiniti rujansko okupljanje stručnjaka i entuzijasta iz svijeta komunikacija, marketinga i biznisa su trap, AI te kako izgraditi kompaniju i ne prodati je na vrhuncu slave.

Ove godina najveća je novost integracija umjetne inteligencije u organizaciji festivala. Kao istinski predvodnik trendova Weekend prvi put ima promo video napravljen uz pomoć AI tehnologije.

Weekend.16
Izvor: Youtube

Weekend.16 otvar vrata novim kreativnim horizontima te će se u sklopu programa održati When AI Meets Creation, izložba fotografija kreiranih pomoću umjetne inteligencije. Panel AI era: Inoviraj, implementiraj, dominiraj powered by UGP također će se baviti ovom aktualnom temom, a više ćemo doznati od Dražena Oreščanina, Ace Momčilovića i Hajdi Ćenan pod moderatorskom palicom Dražena Tomića.

U ovogodišnjem će programu biti riječi o TV formatima koji su opstali u borbi protiv novih medija - na panelu TV Survival Kit svoja će TV iskustva podijeliti panelisti Mia Kovačić, Joško Lokas i Antonija Blaće s moderatorom Petrom Štefanićem.

Tereza Jakšić i Tomo Ricov
Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

(P)ostati neovisan ključ je za svaki osobni i profesionalni uspjeh te panel Kako (p)ostati neovisan s Ivanom Bešlićem i Nikolom Dujmovićem, osnivačima Sofascorea i SPANA, dvije najbrže rastuće domaće IT kompanije, publici otkriva kako i zašto se ne prodati na vrhuncu slave.

Kontroverzni poduzetnik naziv je panela na kojem ćemo čuti Aleksandra Stankovića, Zorana Šprajca, Tihomira Ladišića, Zorana Turkovića i Hrvoja Bujasa. Osim toga, Goran Vinčić, Tin Vodopivec i Zoran Kesić će na Weekendu istražiti humor u regiji i otkriti Što je tu smiješno. Detaljan program možete pronaći ovdje.

Dejan Ljuština, Aco Momčilović, Hajdi Ćenan i Dražen Šimičević
Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic