GALAXY GAMING

SAMSUNG GALAXY BATTLES: Clash of Clans, Brawl Stars i Clash Royale

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je u partnerstvu sa Supercellom i Googleom domaćin turnira Galaxy Battles

Izvor: Samsung

Kroz Galaxy Battles: Superverse, gaming događaj koji ujedinjuje kreatore sadržaja, igrače i obožavatelje igara Clash of Clans, Brawl Stars i Clash Royale u prvoj unakrsnoj igri ove vrste, Samsung će proslaviti lansiranje Galaxy Z Fold5 i Galaxy Tab S9+ modela.

Igrači će se natjecati kroz otvorene kvalifikacijske runde u svakoj Supercell igri, što će kulminirati online kvalifikacijskim finalima za svaku, i na kraju online multi-game Galaxy Battles: Superverse Grand Finals 30. rujna 2023. Kvalificirani igrači i kreatori udružit će se u sve tri igre.

Najbolji igrači iz Superversea otići će s udjelom u ogromnom novčanom nagradnom fondu od 100.000 $, Google Play darovnim karticama, uređajima Samsung Galaxy Z Fold5, Tab S9+ i Buds2 Pro te plaćenim putovanjima u Clash ili Brawl Stars World Finale po izboru igrača.

Izvor: Samsung

Finale kvalifikacija i veliko finale prenosit će uživo Samsung na YouTubeu, Twitchu i Facebooku, a također će biti dostupni na Supercellu i svim kanalima kreatora sadržaja koji sudjeluju 30. rujna.

“Mnogi naši potrošači su strastveni igrači i želimo da Galaxy iskustvo potakne te strasti,” rekla je Janet Lee, viša potpredsjednica Mobile Experience u Samsung Electronics America. "Otvoreni format ovog turnira svakome daje priliku igrati uz neke od svojih omiljenih online ličnosti i priliku za pokazati vrhunsko iskustvo mobilnog igranja na Galaxy Z Fold5 i Tab S9+."

Predvodnici popisa sudjelujućih kreatora sadržaja su notorne igračke ličnosti CouRageJD, Fuslie i Dangie Bros u pratnji vrhunskih kreatora Supercell sadržaja u svijetu; Orange Juice, KairosTime, JudoSloth, SirTagCR, BenTimm1, Kenny Jo, CryingMan, Nubbz3, Lexnos, Eric_OneHive, InShane i JuicyJ.

Izvor: Samsung

Za ultimativno iskustvo mobilnog igranja oni koji se kvalificiraju za veliko finale dobit će novi Galaxy Z Fold5 i Galaxy Tab S9+ za korištenje u natjecanju. Galaxy Z Fold5 omogućuje kako profesionalnim tako i povremenim igračima da iskoriste prednosti mobilne platforme Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy, za poboljšanu grafiku i impresivno igranje.

Igrači se mogu udobno natjecati satima zahvaljujući njegovom naprednom sustavu hlađenja koji smanjuje kašnjenje i održava vrhunske performanse inteligentnim odvođenjem topline.

Izvor: Samsung

Galaxy Tab S9+ izrađen je za pružanje kinematografskih iskustava na svom 12,4-inčnom, dinamičnom AMOLED 2X zaslonu koji sadrži tehnologiju Vision Booster za poboljšanu vidljivost i brzinu osvježavanja od 120 Hz.

Također dolazi s mobilnom platformom Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy plus unutarnjom komorom za paru koja je posebno projektirana za performanse visokog intenziteta. Njegova dvosmjerna disipacija topline omogućuje Galaxy Tab S9+ da održi visoke performanse tijekom dugih sati intenzivnog igranja i pomaže igračima natjecanje na najvišoj razini.

Za više informacija i ažuriranja posjetite službenu web stranicu Galaxy Battles: Superverse na https://superverse.amg.gg/