GAMING WEEKEND

PRIJAVI SE ZA TURNIR U ROCKET LEAGUE! Race Mania Gaming Weekend pwrd by Story.hr & GameHub

Autor Smartlife

Polako nam se bliži Race Mania Gaming Weekend, događaj u organizaciji GameHub TV-a i časopisa Story!

Izvor: Shutterstock

Ova adrenalinska gaming ekstravaganza održat će se prvog vikenda u prosincu, točnije 2. prosinca 2023. u zagrebačkom Avenue Mallu.

Uz brojne zanimljivosti poput simulatora vožnje, isprobavanja raznih racing igara i mini expoa, održat će se i 3v3 Rocket League turnir!

Race Mania Gaming Weekend 3 v 3 Rocket Leageu turnir igrat će se na računalima te će sadržavati kvalifikacije koje će se održati online vikend prije završnice u zagrebačkom Avenue Mallu.

Izvor: Epic Games

Prijaviti se možete na mail info@gamehub.hr do 19. studenog, a nakon uspješne prijave, sve informacije o turniru moći ćete pronaći na GameHub Discordu. Broj prijava timova je neograničen, broj igrača po timu je 3, a svi igrači moraju moći sudjelovati u oba dana offline završnice. Prijava mora sadržavati ime i prezime svakog igrača, ime tima te datum i godinu rođenja svakog igrača.

Online dio kvalifikacija održat će se 25. i 26. studenog, kada će se odrediti najboljih 8 timova. Oni će se susresti offline od četvrtine finala do finala u subotu 2. prosinca. Za sve upite i regularnost turnira bit će zaduženi admini ili suci koji će u svakom trenutku biti na raspolaganju za sve upite. Igrači smiju ponijeti i koristiti svoju periferiju za turnir kao i upaliti svoje accounte na samom turniru.

Izvor: Nintendo

Pratnja i navijači naših natjecatelja moći će uživo pratiti turnir gdje će se za njihovo osvježenje pobrinuti naši sponzori. U suradnji s Avenue Mallom, osigurali smo i bogate nagrade za prva tri mjesta.

Vrijeme je da uronite u svijet virtualnog uzbuđenja, povežete se s kolegama igračima i osjetite uzbuđenje natjecanja! Prijavite se za turnir u Rocket Leagueu, u svojim kalendarima označite 2. prosinca i uputite se u Avenue Mall na nezaboravno iskustvo igranja na Race Mania Gaming Weekendu!

Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI