ZNA SE I CIJENA

BING CHAT ENTERPRISE: Transformacija umjetne inteligencije ubrzat će se kroz partnerstva

Autor Krunoslav Ćosić

Microsoft je organizirao Microsoft Inspire, tradicionalno događanje za partnere

Izvor: Microsoft

Predstavili su Bing Chat Enterprise, alat za razmjenu poruka s podrškom za umjetnu inteligenciju, osmišljen za rad s komercijalnom zaštitom podataka. Kroz događanje je istaknuta uloga koju Microsoftovi partneri imaju u uspjehu korisnika i ukazana pozornost na nove prilike i načine za suradnju korištenjem Microsoft proizvoda.

Ovogodišnji Microsoft Inspire nastavlja poticati pristup ka unapređenju umjetne inteligencije (AI) kako bi postala alat za korisnike i partnere koji će transformirati njihovo poslovanje. Objavljene su i cijene za Microsoft 365 Copilot, cjelovitu generativnu AI aplikaciju koja nudi tisuće funkcionalnosti. Bit će dostupan po cijeni od 30 dolara mjesečno po korisniku i to za korisnike Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium, kada bude globalno dostupan.

Bing Chat Enterprise

To je chat za posao, a pokreće ga AI odnosno umjetna inteligencija za koju je Microsoft jako zainteresiran i ulaže u nju milijarde dolara.

Zaposlenici žele koristiti AI alate koji bi im pomogli da otključaju kreativnost i produktivnost na poslu. 70% njih kaže da bi delegirali što više posla AI-ju, prema Microsoftovom Indeksu trendova rada.

No, korištenje AI alata koji nisu napravljeni za poduzeće nenamjerno dovodi osjetljive poslovne podatke u opasnost. Kako organizacije usvajaju AI one žele biti sigurne da su njihovi podaci zaštićeni.

Introducing Bing Chat Enterprise
Izvor: Youtube

Bing Chat Enterprise organizaciji daje chat za rad s komercijalnom zaštitom podataka koji pokreće umjetna inteligencija. Uz Bing Chat Enterprise korisnički i poslovni podaci su zaštićeni i neće curiti izvan organizacije. Ono što ulazi - i izlazi - ostaje zaštićeno.

Podaci chata se ne spremaju, a Microsoft im nema izravni pristup, što znači da nitko ne može vidjeti vaše podatke. Vaši se podaci ne koriste za obuku modela. Bilo da istražujete uvide u industriju, analizirate podatke ili tražite inspiraciju Bing Chat Enterprise ljudima daje pristup boljim odgovorima, većoj učinkovitosti i novim načinima kreativnosti.

Izvor: Microsoft

Poput Bing Chata i Bing Chat Enterprise temelji se na web podacima i pruža potpune, provjerljive odgovore s citatima, zajedno s vizualnim odgovorima koji uključuju grafikone, dijagrame i slike, a dizajniran je u skladu s Microsoftovim načelima umjetne inteligencije.

Bing Chat Enterprise je uključen bez dodatnih troškova u Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium. U budućnosti će biti dostupan kao samostalna ponuda za 5 USD po korisniku, mjesečno.

Bing Chat Enterpriseu možete pristupiti koristeći svoj poslovni račun gdje god je Bing Chat podržan - kroz Bing.com/chat i bočnu traku u web pregledniku Microsoft Edge. U budućnosti će Bing Chat Enterprise također biti dostupan iz Windows Copilot.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI