JESEN

INSPIRIRAJTE SE NAJLJEPŠIM BOJAMA I uživajte uz aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Zbog svojih živopisnih boja mnoge pripadnice ljepšeg spola jesen smatraju za najljepše godišnje doba

Izvor: Hongqi Zhang / Alamy / Alamy / Profimedia

Zahladilo je i zapuhalo pa prava jesen u svojim koloritima crvenih, žutih i smeđih nijansi dominira prirodom. Ukoliko ste u prilici prošećite parkom, šumom ili livadom i osjetite te čarobne mirise i boje.

Ukrasite i svoj dom mirisnim dunjama, jabukama i bundevama, ispecite kestene i uživajte u toplim napitcima, a možete pripremiti i ukusne juhe pomoću aplikacije Soup Recipes - Meal Cookbook app s brojnim receptima.

Izvor: Google

Ugrijte se uz francusku juhu od luka, juhu od brokule, kinesku vruću juhu, skuhajte juhu od celera ili egzotičnu od azijskog povrća prema receptima s jednostavnim uputama. Prikupite omiljene recepte i stvorite svoju zbirku.

Pomoću sastojaka koje već imate pronađite adekvatne recepte, a putem aplikacije instalirane više od 500 tisuća puta možete uživati i u juhama od najzdravijih namirnica te juhama za mršavljenje.

Izvor: Google

Jesenske tople juhe pripremite uz aplikaciju Soup Recipes i isprobajte juhe i bujone nevjerojatnih sastojaka, informirajte se o sastojcima i pomognite si video receptima s detaljnim uputama.

Napravite liste sastojaka za kupovinu, izdvojite svoje omiljene recepte i ideje za kuhanje juhe te ih podijelite s ljudima širom svijeta kroz aplikaciju preuzetu više od 100 tisuća puta.

Veliki broj popularnih juha koje uključuju bundevu, mrkvu i krumpir donosi aplikacija Recepti za juhu prema čijim receptima možete obogatiti svoj jelovnik.

Recepti za juhu
Izvor: Google

Uz klasične, egzotične i moderne juhe ova aplikacija koju voli više od 100 tisuća obožavateljica jušnih pripravaka donosi brojne neobične juhe od voća i desertne juhe kao i juhe s upotrebom tofua.

Jednostavna za korištenje, ova aplikacija nudi i nutritivne podatke, popis za kupnju namirnica i mogućnost globalnog pretraživanja i otkrivanja novih recepata.

Autumn Photo Frames
Izvor: Google

Ako volite jesen i jesenske motive razveselit će vas aplikacija Autumn Photo Frames putem koje možete uređivati svoje fotografije s nezaboravnom pozadinom jesenjih boja.

Prekrasni pejzaži, crveno i žuto lišće kao i vjetrovito vrijeme bit će izvrsna pozadina romantičarkama koje svoje omiljene prijateljice ili članove obitelji žele ovjekovječiti pomoću aplikacije s više od 100 tisuća instalacija.

Izvor: Google

Sve dame koje u jeseni žele uživati i putem zvukova zanimat će aplikacija Autumn Sounds koja osim prekrasnim fotografijama pažnju plijeni i izborom zvukova jeseni.

Osim odabranih zvukova koji prate određenu temu, ova aplikacija preuzeta više od 10 tisuća puta sadrži interaktivni učinak kapljica vode na staklu koje klize po ekranu, a ukoliko ih dodirnete prstom one se raspršuju.