GTA TRILOGIJA

OBJAVLJEN JE PRVI VIDEO GTA Trilogy: The Definitive Edition

Autor Smartlife

Open-world klasici GTA 3, Vice City i San Andreas dobili su prvi video u čast izlaska igre 11. studenog

Izvor: Rockstar

Video igra GTA Trilogy: The Definitive Edition bit će dostupna za sve konzole i PC računala. U čast izlaska GTA Trilogy: The Definitive Edition igre objavljen je prvi video.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Trailer
Izvor: Youtube

U videu se jasno vidi da je Rockstar tim radio na poboljšanju grafike i kvalitete sve tri video igre, među kojima su unaprijeđene teksture, bolji su vizualni efekti, prirodnije je i jače osvjetljenje, dorađene su sjene, dinamičko vrijeme, humaniji je izgled likova, unaprijeđen je izgled i fizika automobila, a mogu se vidjeti i mnoga druga poboljšanja.

Ipak, atmosfera je zadržana u sve tri igre, zbog čega ih igrači i dalje vole. Kontrole su, s druge strane nove, i dio su paketa poboljšanja koji je preuzet djelimično s GTA V igre, a Nintendo Switch igrači će čak dobiti i nišanjenje i pucanje korištenjem žiroskopa.

Izvor: Rockstar

Nažalost, Rockstar je objavio samo tri nove slike iz igre pa ćemo se za više detalja morati još strpjeti. S obzirom da je GTA III 22. listopada proslavio 20. godišnjicu nema boljeg poklona od unaprijeđene igre koja je, što je još bolje, dio paketa od tri unaprijeđene igre!

GTA Trilogy: The Definitive Edition izlazi u digitalnom izdanju za sve konzole i PC 11. studenog 2021. dok će kolekcionarsko tj. izdanje u kutiji biti dostupno tek 7. prosinca 2021.

Izvor: Rockstar

Izvor: Rockstar

Izvor: Rockstar