ŠTO ĆEMO IGRATI?

SVE ZBOG RAZDORA Kraj popularne video igre FIFA

Autor Smartlife

FIFA je izjavila da i ovako i onako nemaju pretjerano pozitivnih emocija u vezi s EA kompanijom

Izvor: EA SPORTS

Regulacijsko tijelo i najpoznatije ime svjetskog nogometa, FIFA, dalo je svoju verziju priče o partnerstvu s izdavačem Electronic Arts i raskidu istog. Razdor među kompanijama FIFA i Electronic Arts je očigledno veći nego što smo prvotno mislili.

FIFA 22 - Official Gameplay Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

FIFA planira potražiti druge izdavače koji bi kreirali nogometnu simulaciju s FIFA pojmom u svom nazivu. FIFA traga za članovima industrije, programerima i razvojnim studijima, investitorima i analitičarima radi izgradnje duge suradnje u pogledu gaminga, eSport scene i drugih tipova interaktivne zabave.

Ranije je kompanija Electronic Arts objavila da će potpuno promijeniti svoju franšizu nogometnih simulacija u EA Sports FC jer se odvaja od FIFA-inog odbora, a razlog je što “traže previše novca”.

FIFA 22 | Official Reveal Trailer
Izvor: Youtube

Izgleda da će 2023. godina biti najinteresantnija do sada kada su u pitanju nogometne igre i simulacije istih. Electronic Arts mijenja svoje ime, eFootball mora pružiti baš sve od sebe kako bi se izvukao iz kaosa u koji je upao ranije ovog mjeseca. Na vidiku je UFL, besplatan konkurent, a tu je i FIFA koja će pokušati nešto za sebe s nekim drugim.

FIFA 22 | Ratings Kickoff
Izvor: Youtube