Pametne platforme

AMAZON WEB SERVICES: Najavili su generativni AI inovacijski centar

Autor Krunoslav Ćosić

AWS najavljuje ulaganje od 100 milijuna dolara u Generative AI Innovation Center

Izvor: amazon

AWS (Amazon Web Services) ulaže veliki novac u novi program koji povezuje AWS stručnjake za strojno učenje i umjetnu inteligenciju s klijentima i partnerima širom svijeta kako bi se ubrzale inovacije poduzeća i uspjeh s generativnom umjetnom inteligencijom

Novi program za pomoć korisnicima pomoći će u uspješnoj izgradnji i implementaciji rješenja generativne umjetne inteligencije (AI). “Amazon ima više od 25 godina iskustva s umjetnom inteligencijom, a više od 100.000 korisnika koristilo je AWS AI i ML usluge za rješavanje nekih od svojih najvećih prilika i izazova“, kaže Matt Garman, viši potpredsjednik prodaje, marketinga i globalnih usluga u AWS-u.

Kroz centar za generativne AI inovacije Amazon ima za cilj pomoći svakoj organizaciji da iskoristi AI pružanjem fleksibilnih i isplativih generativnih AI usluga za poduzeće, zajedno sa svojim timom generativnih AI stručnjaka kako bi iskoristili sve prednosti ove nove tehnologije.

Izvor: amazon

AWS Generative AI Innovation Center se sastoji od stratega, znanstvenika podataka, inženjera i arhitekata rješenja. Radit će korak po korak s klijentima kako bi izgradili prilagođena rješenja koja koriste snagu generativne umjetne inteligencije.

Na primjer, tvrtke koje se bave zdravstvom i životnim znanostima mogu pronaći načine za ubrzavanje istraživanja i otkrivanja lijekova. Proizvođači mogu izgraditi rješenja za ponovno osmišljavanje industrijskog dizajna i procesa. Tvrtke koje pružaju financijske usluge mogu razviti načine da klijentima pruže personaliziranije informacije i savjete.

Izvor: amazon

Putem besplatnih radionica, angažmana i obuke AWS će pomoći korisnicima da zamisle i obuhvate slučajeve upotrebe koji će stvoriti najveću vrijednost za njihovo poslovanje, na temelju najboljih praksi i stručnosti u industriji.

Kupci će blisko surađivati s generativnim stručnjacima za umjetnu inteligenciju iz AWS-a i AWS partnerske mreže kako bi odabrali prave modele, definirali putove za navigaciju tehničkim ili poslovnim izazovima, razvili dokaze koncepata i izradili planove za lansiranje rješenja u velikom broju.

Izvor: amazon

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI