Pametne platforme

Fantastične video igre dolaze na Xbox Game Pass

Autor Ivan Vukić

Stižu Need for Speed Unbound, The Bookwalker, Sword and Fairy: Together Forever i druge

Izvor: xbox

Need for Speed Unbound

Izvor: xbox

Već 22. lipnja 2023. za Cloud, PC i Xbox Series X|S bit će dostupna igra Need for Speed Unbound. Članovi Game Pass Ultimatea i EA Playa mogu započeti svoju utrku do vrha. Provozajte se ulicama s prijateljima i iskusite nove načine usporedbe i natjecanja s timom u Lakeshore Online.

Ne zaboravite se sagnuti kad vidite policajce kako biste zaradili za svoj put do novih nadogradnji i novih događaja i dnevnih izazova za priliku da dobijete novi Mercedes-Maybach S 680 (2021).

The Bookwalker

Izvor: xbox

Isti dan na Game Pass dolazi i The Bookwalker. U ovoj narativnoj avanturi igrate se kao Etienne Quist, pisac koji je postao lopov sa sposobnošću da zaroni u knjige. Upotrijebite svoje moći za putovanje između stvarnosti i svjetova knjiga te ukradite legendarne predmete poput Thorovog čekića i Excalibura kako bi pisac povratio svoju sposobnost pisanja.

Sword and Fairy: Together Forever

Izvor: xbox

5. srpnja 2023. na konzole i za PC računala dolazi igra Sword and Fairy: Together Forever. Uđite u kraljevstvo koje spaja drevnu mitologiju s tradicionalnom azijskom estetikom. Ispreplićući svoju priču između tri klana - ljudskog, božanskog i demonskog daje vam zapovjedništvo nad nezaboravnom skupinom likova, svaki s jedinstvenim osobnostima, motivima, vještinama, snagama i slabostima.

The Elder Scrolls Online: Necrom

Izvor: xbox

Igra je već dostupna, a članovi Xbox Game Passa imaju 10% popusta. Istražite poluotok Telvanni i kraljevstvo Apocrypha u The Elder Scrolls Online: Necrom, dostupnom na Xbox One i Xbox Series X|S. Ovladajte čudesnim moćima klase Arcanist i pomozite Hermaeusu Mora obraniti tajnu koja prijeti samoj stvarnosti u najnovijoj samostalnoj avanturi Elder Scrolls.

Ostali naslovi koji dolaze na Xbox Game Pass su:
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch
Arcade Paradise
Story of Seasons: Friends of Mineral Town
Fallout 76: Once in a Blue Moon
Halo Infinite – Season 4: Infection
Battlefield 2042: New Dawn Field Kit
The Elder Scrolls Online: Dragon Slayer Mount