PREUZMITE IH

2X GUACAMELEE! Dvije PC igre su besplatne za preuzimanje

Autor Ivan Vukić

Inspiracija za igre su tradicionalna meksička kultura i folklor

Izvor: Epic Games

Carlos Calaca je oteo El Presidenteovu kćer i planira je žrtvovati kako bi spojio Svijet živih sa Svijetom mrtvih. Kratak je to sažetak video igre Guacamelee!, a dostupna je i Guacamelee! 2 PC igra u Epic Games trgovini, gratis do 22. lipnja 2023. Prvi dio igre inače košta 14,79 eura, a drugi 19,50 eura.

Juan Aguacate, uzgajivač agave koji slučajno naiđe na masku legendarnog Luchadora, mora smoći snage i hrabrosti kako bi postao heroj o kakvom je oduvijek sanjao i zaustavi situaciju oko sebe.
Guacamelee! je akcijska platformska igra u stilu Metroidvanije smještena u čarobni svijet inspiriran tradicionalnom meksičkom kulturom i folklorom.

Igra sadrži borbu prsa u prsa, paralelne dimenzije i suradnju na istom ekranu. Originalni Guacamelee! dobio je široku pohvalu kritičara i bio je finalist za nagradu za izvrsnost u vizualnoj umjetnosti IndieCadea i Independent Games Festivala.

Glavna značajka je akcija bez prestanka. Non-stop se borite! To je raznolik svijet koji sadrži živahne gradove, mračne šume, cvjetne kanale i vatrene vulkane. Lokalna kooperativna igra za 4 igrača nudi širok raspon neprijatelja elitne klase, uz spektakularne sposobnosti igrača. I jako puno kokoši.

Guacamelee! 2

Vratite se u Mexiverse u ovom dugo očekivanom nastavku hita Guacamelee! Koristite aperkat do pobjede kroz zapanjujuće nove ručno izrađene razine. PC igra sadrži gust i šaren svijet, nove poteze luchadora, drske nove šefove, dvostruko više neprijatelja i 300% više kokoši.

I u nastavku istražujete golemi, ručno izrađen svijet inspiriran meksičkom kulturom i folklorom, prepun drskih novih zlikovaca i čudaka (i nekoliko starih prijatelja). Naučite opsežan repertoar poteza koji lome kosti kako biste se obranili od kosturskih hordi i prevladali mnoštvo izazova platformiranja.